GIVEAWAY!!! 4 PRODUKTER FRA Q10 NIVEA!!

//Reklame

Hei dere ♥

Planen var klar denne uka. Jeg skulle få ordna ting hjemme, gå turer og poste flere innlegg på bloggen. Blant annet dette som kommer i dag, nesten en uke senere! Uka ble brått mer hektisk enn forventet og sånt skjer innimellom. Men nå er vi her! Natt til torsdag sendte jeg brodern avgårde til Brasil. Den lille sniken skal være borte i nesten tre uker. Men da får jo jeg og Mailson leiligheten for oss selv! Morsomt å prøve å bo alene også.. hehe! Ellers har jeg som resten av befolkningen fått vondt i halsen og hoster som bare det. Skikkelig slitsomt altså, og jeg skylder på brodern som var syk før han dro.. I tillegg til dette har vi akkurat startet et mini oppussingsprosjekt i heimen. Ikke noe drastisk, men det blir spennende å se! Før-bildet er tatt.. Etter-bildet kommer når brodern er hjemme, for han får vel nesten se det først! =) Så da har du litt å glede deg til Gorbi!! 🙂

Men nå sporer jeg veldig av fra hva jeg egentlig skulle skrive om! Nivea Q10 Plus!!! Dette er en serie for ansiktet fra Nivea som jeg har vært så heldig å få teste ut i forbindelse med deres kampanje «Q10 grunner til å smile»! Jeg fikk den i posten for noen uker siden, men ville gjerne prøve den litt før jeg skrev om den på bloggen.

Man kommer jo plutselig i en alder hvor rynker begynner å komme (evt. har vært der en stund) og det de fleste vil er å se yngre ut. Visste du at ved å smile blir man ofte oppfattet som to år yngre enn det man egentlig er? Greit å ha i bakhodet!! Likevel kan det være lurt å prøve å ta vare på huden også. Jeg har alltid vært nøye med hvilken krem jeg putter i ansiktet og kan vel si at jeg er skeptisk til å prøve nye ting når jeg først har funnet noe jeg liker. Denne serien fra Nivea er helt fantastisk! Den har absolutt ikke skuffet meg, og både morgen- og kveldsrutinen er en ren fornøyelse med disse produktene. Jeg kan virkelig ikke huske sist jeg følte at huden min var så deilig og silkemyk. 

«Selv om det å smile kan gi deg et mer ungdommelig uttrykk, så vil det ikke forhindre rynker»

– De. Sven Fey, produktansvarlig for ansiktspleie hos Nivea.

Denne serien inneholder anti-age ingrediensen coenzyme Q10. Ettersom man blir eldre, vil den naturlige mengden Q10 i huden reduseres. Dette betyr at hudcellene blir mindre beskyttet, noe som vil føre til rynker og slappere hud. Det å tilføre huden Q10 vil derfor kunne gi deg en  hjelpende hånd i kampen mot aldring. I pakken jeg mottok fikk jeg prøve fire forskjellige produkter fra denne serien, og de kan du lese om under bildet. 

Dette er kremene jeg fikk og som også er de samme kremene du kan vinne her på bloggen!! 🙂

– NIVEA Q10 Anti-Wrinkle Serum Pearls

Dette er kremen jeg begynner å smøre på ansiktet både på morgen og kveld. Denne har den høyeste dosen av Q10 av produktene. Den kommer faktisk også ut som gule perler og er myk og deilig å påføre. Husk å smøre denne på et rent ansikt. Du kan lese mer om produktet ved å klikke på navnet over.

– NIVEA Q10 Anti-Wrinkle Eye Cream 

Dette er det andre produktet jeg påfører huden. Jeg pleier å legge den som små prikker på det bua beinet vi har under øyet. Er du plaget med blå ringer under øynene, så vet du hvor jeg mener. Jeg klapper denne lett rundt øyet til den har trukket seg inn i huden. Jeg smører den ikke på øyet, bare rundt. Den kan brukes for de som bruker kontaktlinser og hjelper mot å redusere de mørke ringene under øynene. Fantastisk. Du kan lese mer om produktet ved å klikke på navnet over.

– NIVEA Q10 Anti-Wrinkle Day Cream 

Dette er dagkremen som skal på etter serumet og øyekremen. Denne bruker jeg om morgenen. Den er veldig fuktighetsgivende og gir en deilig følelse på huden. Den inneholder også SPF 15, noe som beskytter huden mot sola. Huden føles jevnere og friskere. En deilig start på dagen. Denne skal ikke påføres ved øynene. Du kan lese mer om produktet ved å klikke på navnet over.

– NIVEA Q10 Anti-Wrinkle Night Cream 

Dette er nattkremen og fungerer på samme måte som dagkremen, bare at du påfører den før du legger deg. Jeg har aldri vært spesielt flink til å bruke nattkrem, men nå er jeg solgt! Det er så utrolig deilig. Ofte tar jeg en dusj før jeg legger meg, og det gir en utrolig følelse å smøre på disse produktene før man legger seg. Da er det bare å ta fatt på skjønnhetssøvnen. Deilig å tenke på at huden pleies, selv om jeg ligger og sover. Aldri mer en natt uten! 🙂 Du kan lese mer om produktet ved å klikke på navnet over.

Mine to favoritter i serien!! ♥ Love it!! 

Det høres kanskje ut som mye jobb med denne rutinen. Det er det altså ikke. Det er gjort på et minutt og jeg garanterer deg at du vil føle deg bedre!! Om jeg vil få færre rynker med tiden gjenstår å se, men jeg er veldig fornøyd og merker at huden responderer positivt på kremene. Jeg kan absolutt anbefale disse og det gjør meg så glad siden jeg nå kan gi bort en tilsvarende pakke til en av dere lesere.

VIL DU VINNE EN SLIK PAKKE FRA NIVEA??? DA MÅ DU GJØRE FØLGENDE:

♥ Lik min facebookside her: BRASSEFRUE

♥ Kommenter DETTE blogginnlegget med: JEG VIL VINNE!! + din epostadresse!

♥ For ekstra vinnersjanse del innlegget på facebook og lik Brassefrue på instagram her: Brassefrue (skriv i kommentarfeltet hvis dette er gjort)

 

LYKKE TIL!! VINNEREN TREKKES OM EN UKE!!!!! ♥ NESTE LØRDAG.

 #NIVEA #Q10 #KREM #DAGKREM #NATTKREM #SERUM #ØYEKREM #VELVÆRE #ANTIRYNKER #MAKESMESMILE #GIVEAWAY

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]