UKE 29 OG SPREKKFERDIG!?

Hei dere ♥

Helgen er snart over og jeg vet ikke helt hvor den ble av! Jeg har egentlig ikke gjort allverden, men tiden flyr veldig fort uansett. Det jeg vet er at jeg nå har gått inn i den 29. graviditetsuka i svangerskapet og tredje trimester!!! Så fort som tiden flyr. Tenk om 10 uker så er jeg snart i mål. 

Jeg har kjent stor forandring de siste ukene og derfor den noe dramatiske overskriften. Ja, til tider føler jeg meg rett og slett sprekkferdig. Som om jeg burde født NÅ… Det føles som om magen er på vei opp i halsen og som om jeg er stappmett hele tiden. Ikke veldig gunstig når man samtidig er sulten hele tiden. Du kan jo tenke deg. Sulten og stappmett på en gang. Hva gjør man da?

Magen har vokst mye i det siste, men jeg ser samtidig at det er «lenge» igjen, når jeg sammenligner med virkelig høygravide damer. Da virker jo min mage ganske «liten». Innimellom skjønner jeg ikke helt hvordan det skal gå, eller hvordan jeg skal se ut om et par måneder. Men godt er det at alt skjer naturlig og at millioner av kvinner har klart dette før meg! Det er litt betryggende egentlig.

En ny plage jeg har fått følt på i det siste er halsbrann. Fysj, så vemmelig.. Jeg har ikke hatt det før, men nå skjønner jeg plutselig hva folk snakker om. Jeg trodde virkelig ikke det var så ille altså. Det føles som om det brenner i halsen og det kommer også sure oppstøt innimellom. Ikke akkurat behagelig. Ellers har smertene i korsryggen blitt litt verre og nattesøvnet er også et slags sjansespill. Man vet aldri om man får den eller ikke. Blodprosenten har gått ned til tross for at jeg tar jerntilskudd, så nå skal jeg prøve meg på flytende. Den blir visst lettere tatt opp i kroppen da. Jeg kommer derfor til å jobbe 50% framover, så jeg ikke plutselig ligger rett ut. Jeg håper jeg kan være på jobben helt fram til jeg går ut i permisjon som forøvrig er ved påsketider.

Denne uken skal jeg søke om foreldrepenger og skrive liste over alt jeg har og mangler til lillegutt kommer! Det gleder jeg meg faktisk til! ♥


Bildet tatt i dag. 29 uker ♥

 

SNAPCHAT LATELY!

Jeg slenger meg på trenden og slenger ut en Snapchat lately. Min Snapchat er definitivt ikke fylt med lekre gjennomtenkte bilder. Her kommer det som faller seg inn og det kan gå dager mellom det kommer noe der. Men siden jeg var litt flink til å oppdatere og faktisk husket å lagre noen av bildene i helgen, får dere et lite utvalg her. Add meg under navnet Knertis hvis du vil! 🙂

INSTAGRAM LATELY!!

Når vi først er inne på trender. Instagram bruker jeg en del og bildene er om ikke annet litt mer gjennomtenkte enn på Snapchat. Her poster jeg stort sett bilder jeg synes er fine og noen ganger har jeg også hatt konkurranser o.l der. Følg meg gjerne under navnet Brassefrue.

Det var nok fra meg for i dag!! Ha en fortsatt fin søndagskveld så blogges vi mer i morgen! ♥

Husker du hvordan du hadde det i uke 29 (hvis du har vært gravid? Noe tips mot halsbrann?

#gravid #uke29 #baby #svangerskap #halsbrann #snapchat #instagram

Følg meg gjerne på Facebook HER og Instagram HER !

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]