30 SPØRSMÅL OG 30 SVAR FRA MEG!!

Hei folkens ♥

Nå er jeg så lei.. Har jeg sagt at jeg er syk? Jeg kan faktisk ikke huske sist jeg har følt meg så dårlig som nå. Og det er akkurat som det ikke vil slippe taket. Tror det begynte for ca en uke siden.. Det som jeg trodde var en liten forkjølelse har utviklet seg til bihulebetennelse, tannverk, begynnende halsbetennelse, hodepine, øreverk og en usedvanlig slækk kropp. Jeg var hos legen i dag og fikk bekreftet bihulebetennelsen, og med den følger jo alle disse andre plagene også. Men seriøst, at det går an å få så tannverk av dette var jeg virkelig ikke klar over, selv om det kanskje er ganske logisk når det blir sånn trykk i hode. Har ikke fått gjort annet i dag enn å begynne på antibiotika og ligge på sofaen og spise ting som ikke gjør vondt å tygge på, så nå tenkte jeg å dele et spørsmålsinnlegg på bloggen. Vet folk har spurt om det før, men har lissom aldri tenkt at det er så interessant, men fant ut at det var en god idé akkurat nå. Paracet funker forresten ikke, og det irriterer meg. Jeg kan ikke ta ibux heller fordi jeg er gravid, så jeg er litt lost. Men krysser fingre for at jeg snart blir bedre. 

Innlegget nneholder annonselenker


Fra back in the days da jeg synes det var lurt å klatre i trær med kilehæl!!

Her kommer noen spørsmål og svar om meg!! 

1. Hvor gammel er du? Jeg er 32!  Det er det ikke ofte jeg skriver på bloggen. Ikke fordi jeg synes det er så ille, men føler ikke det er så viktig. Litt rart å være over 30 da. Husker jeg synes det var grusomt å gå fra 26 til 27 år.. Nå hadde det føltes.. ja, ganske ungt og greit. Synes tiden går så fort. Vil ikke bli 40 enda 🙂

2. Hvor høy er du? 173 centimeter sist jeg sjekka.

3. Stjernetegn? Tyren

4. Når står du opp i hverdagen? Mellom 6.45 og 7.30 hvis jeg skal på jobb. (7.30 er for sent.. men det hender jo at det skjer). Jeg er ikke et A-menneske. Når jeg har fri blir det alt fra kl. 9 til 13. Jadda, jeg kan sove skikkelig lenge også.

5. Og i helgene? Oi, den svarte jeg jo nesten på over her. Men om vi ikke har noen planer blir klokka fort 12 før jeg kommer meg opp altså 🙂 Stiller som regel klokka på ca 10 da. Så skrur jeg da av når jeg kjenner hvor trøtt jeg er!! 😉

6. Favorittsang akkurat nå? Vanskelig å svare på. Har egentlig ikke en spesiell tror jeg. Men sier denne for den er veldig fin og liker rolig musikk.. Lukas Graham – 7 years

7. Har du tatoveringer? Nei. Og det er jeg veldig glad for. Aldri følt et stort behov, og synes egentlig det er ganske fint at kroppen min ikke er tegna på 🙂 Det er jo nesten mer vanlig å ha tatovering enn å ikke ha det nå. 

8. Hva var det siste du spiste? Sjokoladepudding med vaniljesaus. gjør ikke vondt for tenna. Vurderer en skål til faktisk.

9. Hva var det siste du drakk? Pepsi max. Hadde egentlig slutta med brus, men begynt litt igjen. Greit en gang i blant, men vil egentlig ikke drikke det så ofte. 

10. En hemmelighet om deg? Har jeg noen hemmeligheter egentlig? hmm.. kommer ikke på noe. Jo, forresten. Muligens ikke en hemmelighet, men noe ikke så mange vet. Griner veldig ofte om dagen.. uten grunn. Får skylde på graviditeten. Er ekstremt følsom og kan plutselig begynne å gråte uten at jeg vet hvorfor selv. Mannen blir jo helt forvirra innimellom og tror at ting er galt. Men jeg kan gråte bare ved å tenke på at jeg er glad i noen eller høre et intervju av noen som på en eller annen måte rører meg. 

11. Har du noen gang vært forelsket? Om jeg har!! er vel ikke mange ganger i livet jeg har vært skikkelig forelska, men er det nå. Det er helt fantastisk å føle at man elsker noen og blir elsket tilbake. Det er også litt skremmende for man blir lissom litt sårbar og redd for å «miste» personen. Her kommer det følelsesgreiene inn i bildet igjen. Helt ekstremt noen ganger hvilke tanker jeg kan sette i mitt eget hode.. så ille at jeg nesten tror på det, og så kommer tårene. At det skjer han noe og sånt. 

12. Hvilken farge har du på tannbørsten din? Den er rød. Jeg skal kjøpe ny.. Bare glemmer det hele tiden. Men greit å bytte om noen dager nå som jeg er syk. Syns jeg har hørt at man bær bytte hver 3. uke.. Der kan jeg bli flinkere altså. 


Lang genser/kjole HER (annonselenke)

13. Hva hører du på akkurat nå? Et fotballintervju på tv`n. Dvs. jeg hører egentlig ikke på det. Den står og surrer i bakgrunnen. Mailson som satt det på ista. Jeg skal snart skifte kanal. 

14. Er det noen du savner? Savner broren min litt som er i Brasil nå. 🙂 Og han andre broren min som bor i Bø. 🙂

15. Favoritt quote? Oi.. det var en periode jeg var hekta på sånne quotes.. spesielt når jeg trena en del.. En jeg lite godt da var: «Are your excuses more important than your dreams» selvfølgelig med et motiverende bilde.. Ellers fikk jeg en fin av mannen min her om dagen.. Kan prøve å oversette.. «En far sier: Mitt barn, pass på hvor du går i livet ditt.. Barnet svarer: pass på du, pappa. Husk at jeg alltid vil gå i dine fotspor«. Passer jo fint nå som vi skal bli foreldre.

16. Høy eller lav musikk? Lav. Med mindre jeg er på fest og skal danse. 

17. Hvor drar du når du er trist? Som regel til senga mi.. Der hvor jeg kan være alene med mine tanker. Trenger jeg å prate, så blir det i armene til mannen, til mamma eller ei god venninne. Men som oftest løses ting på hjemmebane.

18. Favorittfarge? Tror faktisk det er blå. Litt mørk blå. Men er generelt glad i å variere litt da 🙂


Gammelt bilde. Blåbærplukk på hytta.

19. Hvem snakket du med sist? Mannen min ♥

20. Hva ønsker du deg mest akkurat nå? Helt ærlig. Å bli frisk! 🙂

21. Hva var det siste du kjøpte? Risgrøt, yoghurt og sjokoladepudding. 🙂 Måtte ha noe som glir lett ned i halsen. 

22. Hva står det på den siste SMS’en du sendte? Dette føler jeg blir blottlegging av privatlivet, men greit nok.. «Takk 🙂 risgrøt, yoghurt og sjokoladepudding. God bedring til deg også! :*» 

23. Hva skal du gjøre til helgen? Ingen planer. Bli frisk hvert fall og ordne litt mer her hjemme. Hadde så mange planer for denne uka som ikke har blitt noe av fordi jeg ikke orker. Jeg må til IKEA en dag og, men det tror jeg at jeg venter med til neste uke. Nå er det helsa først! Blir kanskje å se film og slappe av da. Er stort sett avslapping i helgene mine nå!! 😀 Planlegge mammalivet. Skrive lister. Ja, det tror jeg at jeg skal gjøre!

24. Drømmereisemål? Å, det er jo så mange steder jeg har lyst til å dra. Jeg vil se alt!!! Aller helst vil jeg dra et sted det er varmt, et sted uten for mye turisme, men som ikke er farlig. Jeg burde sagt Brasil, men dit vet jeg jo at jeg kommer til å dra mange ganger. Ellers står Mexico høyt på lista 🙂


From Vegas.. 

25. Hvordan er du som venn? Jeg tror jeg er snill. Jeg holder avtaler og stiller opp for vennene mine. Tror (og håper) at jeg er en god lytter! Jeg liker ikke at andre er ukomfortable, så tror jeg ofte skåner de om det er nødvendig. Dere får rette meg hvis jeg tar feil på noe her..

26. Hva kan holde deg våken om natta? Tankene mine.. definitivt. Jeg er en tenker og det kan være slitsomt til tider. Jeg fungerer på mange måter best om natta. Mange gode tanker og ordformuleringer skjer i hodet mitt da :p 

27. Hvem i Kardashian-klanen er du? Aner ikke.. Den kan noen andre svare på. Jeg er ikke så inn i Kardashian-klanen. 🙂

28. Hvilken TV-serie følger du med på nå? Ingen.. Jeg har tenkt en stund at jeg skal begynne å se på noe, men klarer ikke velge, så det har blitt ingen foreløpig. Har lyst til å begynne med Grey´s for har faktisk ikke sett den, men føler det er et uendelig prosjekt siden det har kommet så mange sesonger. Noen som har noen forslag. Hvis det er EN serie jeg må se. Hvilken er det da?

29. Hvilken bok leste du sist? Oi… hvilken var det da.. Det sier kanskje litt om hvor lenge det var. Jeg husker ikke, så jeg sier «little Bee», for det er nok den siste boken som gjorde skikkelig inntrykk på meg. Kanskje jeg skulle lest litt nå som jeg er syk. 

30. Hva skal du gjøre når du er ferdig med dette innlegget? Ta meg litt mer sjokoladepudding og sette på «sykt perfekt». Jeg har tatt den opp! 🙂 Og så skal jeg ta dagens siste antibiotika. 


Jakke HER.  (annonselenke)

Denne spørsmålsgreia fant jeg på bloggen til Ida Wulff. Regner med at det er en mal ho har brukt. Men ja, det var jo faktisk litt gøy å svare på!! 🙂

Håper alle har en flott dag!! Jeg setter pris på dere alle som er innom her ♥ Håper dere likte dette og kanskje noen ble enda mer kjent med meg etter i dag. 

PS: BLI MED PÅ MIN GIVEAWAY AV FIRE KJEMPEFINE PRODUKTER FRA NIVEA. KLIKK HER!!

Følg meg gjerne på Facebook HER og Instagram HER !

#spørsmål #giveaway #syk

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]