MIN PERFEKTE GRAVIDKJOLE!!

Hei alle! ♥

Å finne noe fint å ha på seg når man er gravid, er ikke alltid lett. Jeg har stort sett bytta mellom et par bukser og det er det. Kjoler er også noe som er veldig fint og greit når man har fått litt mage. Problemet med det er ofte at kjolene blir kortere enn normalt pga. magen og noen ganger kan det bli litt for kort. Og det er ikke når man er gravid at man har mest lyst til å kle seg i en überkort, sexy kjole..:) (eller er det det?) Denne kjolen derimot, som jeg fikk fra Shein.com er helt perfekt for min gravide kropp. Den er utrolig komfortabel og jeg er også veldig fornøyd med åssen den sitter. Denne kan jeg bruke til hverdags med sneakers eller til litt mer pynta om jeg ønsker det.

Du finner kjole med pris og fler bilder her: GREY LONG SLEEVE CASUAL DRESS. Prisen er også helt fantastisk og den ser veldig bra ut om du ikke er gravid også. Finnes i to farger!

Sponset av Shein.com

Preggy, 26 weeks


Kjole fra shein.com   //   skjerf fra buyhelse.no

Brrrrr… i dag var det kaldt!! 

Hva synes du om kjolen? Kunne du tenke deg en slik?

#kjole #shein #sponset #gravid #26uker #svangerskap #mote #fashion 

Følg meg på Facebook HER og Instagram HER !

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]