NYTTÅRSFORSETT: BLI MAMMA!!!

Hei dere ♥

Har dere fått satt dere noen nyttårsforsett eller mål for det nye året enda? Det er lissom det store samtaleemnet om dagen. Hvordan blir ditt kommende år, hva er dine forsetter.. 

Jeg satt og tenkte litt på dette for å finne ut av hva jeg vil for det kommende året. De vanlige tingene som å trene mer, spise sunnere og bli bedre økonomisk dukka opp i hode mitt. Men det er så diffust. Jeg tror det er viktig at om man skal sette seg noen mål eller forsetter så bør de være mer konkrete enn at man bare skal bli sunn f.eks. Hva skal man for eksempel gjøre for å bli sunn? hva innebærer dette? Å spise godis bare i helgene, å trene noen dager i uka, drikke vann hver dag? Jeg tror det er lettere å klare målene om man faktisk vet hva man konkret skal gjøre for å oppnå dem. Så det var et lite tips!

Da jeg satt og tenkte fant jeg ut at jeg skulle titte litt på målene fra i fjor. Sånn sett er blogg veldig kjekt, for her blir alt foreviggjort.. 🙂 Kanskje det ikke alltid er kjekt, men denne gangen syns jeg det. I fjor satt jeg opp 10 mål for 2015, og kan vel si at jeg kun delvis har klart 3-4 av dem. Så hva er greia med nyttårsforsett. Nesten så jeg føler at det er en forventning om at man ikke skal klare det. Så skal jeg sette opp de samme målene for neste år? Neppe… Jeg tror jeg må bli mer realistisk og tenke over hva jeg faktisk vil oppnå og skal oppnå. Ikke masse mål som blir for vanskelig å følge opp! Så i år blir det færre og mer sikre mål for min del. Og her skal du få de servert..

1. Bli mamma!!♥ Dette er det sikreste og viktigste målet for meg det kommende året. Jeg skal faktisk bli mamma i April. Jeg skal oppleve noe av det største man kan oppleve og jeg gleder meg mer og mer for hver dag som går. Målet mitt er intet annet enn å bli en mamma med alt det innebærer. Håper selvfølgelig at jeg blir en veldig god mamma.

2. Flytte! Dette året skal vi få vår egen bolig. Jeg, Mailson og den lille babyen. Jeg håper selvsagt at det skjer nå i nærmeste framtid og at vi får et sted som vi vil like, men helt sikkert er det at det skal skje i dette året! Målet er å kjøpe, og jeg holder på å undersøke ting om dette om dagen, så det blir spennende!

3. Være et godt medmenneske! Med dette mener jeg å hjelpe andre mennesker. Om det er i form av å gi noe til andre, hjelpe personer i vanskelige situasjoner eller spre et godt budskap om å hjelpe andre, så er dette ting jeg synes er viktig. Veldig mange der ute trenger en hjelpende hånd og veldig mange der ute har mulighet til å gi nettopp det. Jeg føler at dette er noe jeg er god på fra før, men noe jeg vil huske på videre inn i 2016. 

Dette er mine tre viktigste mål for 2016. Jeg tror og håper dette blir et minnerikt år. Fokuset fram til babyen kommer blir rett og slett å ha det best mulig med meg selv, slik at barnet også har det bra, og gjøre klart alt som trengs til den lille kommer. Det er mye å gjøre, men det er ting som er veldig hyggelige, så det gjør ingenting. Jeg skal også jobbe for å få kjøpt et nytt sted å bo, men hva som dukker opp av boliger kan jeg ikke forutse, så det må vi ta litt som det kommer. Det blir spennende å dra på visninger i hvert fall. Gleder meg også til sommeren og håper den blir knall i Norge i år. Går alt etter planen så blir det nok en tur til Brasil på høsten også, så her er det virkelig mye å glede seg til! 🙂 Velkommen 2016!! Det har foreløpig bare gått 3 dager, men jeg er superfornøyd! =)

Har du satt deg noen mål for det kommende året?

#nyttår #nyttårsforsett #mål #goals #mamma #mammablogg #gravid 

Følg meg på Facebook HER og Instagram HER !

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]