UKE 26!!! TIDEN FLYR OG MAGEN VOKSER :)

Hei alle sammen og Godt Nytt År!! ♥

Jeg startet det nye året med å gå inn i den 26. graviditetsuka mi!! Det er utrolig hvor fort tiden går. Det føles ikke lenge siden jeg gikk rundt og prøvde å skjule at jeg var gravid og lurte på hvordan jeg skulle fortelle det til folk, og nå er det helt umulig å skjule. Og det er jeg jo egentlig ganske glad for. Barnet i magen er nå en liten minibaby på hele 30 cm fra hode til fot. Det er rart at han er så stor egentlig.

Bildet er tatt i dag 25+1 ♥ 107 dager igjen til fødsel!! 

Jeg merker spark hver eneste dag og noen ganger kan det også merkes utafor magen, selv om det foreløpig er sjeldent. Vi oppdaget det for første gang 18. desember da jeg kom hjem fra julebord med jobben og la meg. Da virket det som den lille gutten i magen også ville ha fest og sparket så hardt som vi ikke har opplevd før. Siden dette har jeg merket spark ofte, men spesielt når jeg har lagt meg. Det er bare koselig og ikke noe plagsomt enda hvert fall. 

Det som derimot har vært litt plagsomt er at jeg ikke lenger kan sove på magen, noe jeg har gjort i 32 år. Dette gjør at jeg ofte våkner flere ganger i løpet av natta fordi kroppen vil snu seg rundt, men får det ikke til. Det fungerer jo greit på siden også da. På en brasiliansk gravidapp vi har sto det at det var bra for barnet om jeg lå på venstre side for at ungen skulle ta til seg mer mat/næring. Jeg ante ikke at det hadde noe å si. Er det noen andre som har hørt om det? 

Jeg tror jeg har vært heldig så langt med mitt svangerskap. Jeg har ikke kastet opp en eneste dag og ettersom det er noe av det verste jeg vet så er jeg utrolig fornøyd. Det jeg har vært plaga mest med er bekkenet og ryggen. Det begynte litt i 2. trimester og har vært litt av og på. Var først ganske ille og så gikk jeg til en del behandlinger. Så var jeg inne i en god periode der jeg føltes bedre, men før jul kom det tilbake igjen og jeg fikk også isjalgi som er isjaslignende og gjorde at jeg fikk en brennende følelse i hele det ene beinet og mista litt følelsen. Der har jeg blitt bedre, men jeg merker fortsatt at jeg blir utrolig sliten i korsryggen etter en gåtur. Er du gravid, eller har vært? Hva slet du mest med?

Dette er jo vår første baby og det gjør jo at vi egentlig trenger alt. Foreløpig vet vi ikke helt hvor vi skal bo engang, men det er vel litt typisk oss å ikke vite sånt 4 mnd før fødsel. Barnet kommer iallefall uansett og rekker vi det så har vi flytta til noe eget og hvis ikke bor vi fortsatt hos brodern. Alt fungerer, selv om jeg har utrolig lyst på et eget sted å bo.

Når det kommer til barneutstyr så har vi heller ikke noe fra før. Vi har fått blant annet barneseng, vippestol og ammepute og det kommer veldig godt med. Når det gjelder klær så har jeg ventet med å kjøpe det, men i romjula klarte jeg ikke å dy meg da jeg så at det var 50% på Name It!! Jeg synes den butikken har så mye fint og så virker det som om kvaliteten er veldig god også, så jeg endte opp med et stort lass derfra med mange herlige, søte små plagg til lille gutten. I dag kjøpte jeg også noen kjempekule sko som var satt ned fra 499 til 99. Jeg skulle egentlig bruke en tilgodelapp på meg selv, men endte opp med sko til minsten. Det er vel sånn det kommer til å bli framover. Jeg elsker å handle på salg da, da føler jeg virkelig at jeg har fått mye for pengene. De nye innkjøpene legger jeg ut i et eget innlegg. 

Ellers må jeg begynne å se etter barnevogn, bilsete, stellebord, mer klær og annet utstyr i månedene som kommer. Tiden går veldig fort mot April nå! Har du noen tips så kom gjerne med det!? Jeg har planer om å ikke ruinere meg helt i shoppingen og er også åpen for å kjøpe ting brukt! =)


Magen bare vokser og vokser. Hvor skal dette ende?


Kilde: babyverden.no . Så stor er barnet i bagen nå! 🙂 ♥

Gleder meg masse til tiden framover og krysser fingrene for at svangerskapet skal fortsette så bra. Jeg har jo startet året med en godtefri måned, noe jeg tror er veldig bra for barnet (og for meg). I dag har jeg vært ute og gått en times tur. Det er en spesiell tid og akkurat nå i livet mitt er dette absolutt det viktigste som skjer. ♥ Mange har spurt meg om «cravings», men jeg har faktisk ikke hatt noen spesielle.. Er jo generelt glad i mat og søtsaker, så skal ikke skylde på graviditeten der. 

Er du gravid, eller har vært? Hva husker du best fra svangerskapet??

#gravid #svangerskap #26uker #preggy 

Følg meg på Facebook HER og Instagram HER ! 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]