GODTEFRI JANUAR!! Er du med? ;)

Hei folkens!! ♥

Bare to dager igjen til vi er i Januar og til vi er i år 2016. Tiden går så utrolig fort og jeg tør nesten ikke å tenke på så mye som har skjedd i livet mitt de siste to årene. Det er faktisk helt utrolig og til tross for at noen ofte kaller meg treg, så har jeg vært langt fra treg nå!! 🙂 De siste to årene har jeg reist jorda rundt, funnet meg type, vært i Brasil (en gang til), gifta meg, bytta jobb, blitt gravid og nå sitter jeg er i uke 25 og skjønner ikke hvor tiden har blitt av!! Hvem hadde trodd at ting skulle gå så bra!? Og det ser ikke ut til at det skal skje så mye mindre spennende i det kommende året. Vi skal jo både bli foreldre for første gang og mest sannsynlig og forhåpentligvis kjøpe oss et sted å bo. I tillegg håper vi på at Mailson får fast jobb! =) Da er livet komplett! Fram til det kommer nye utfordringer..;)

Men nok om det. Jeg har jo enda ikke sagt noe om det som dette innlegget egentlig skulle handle om, nemlig et godtefri måned! Jeg er vel ikke den eneste som har døtta i meg litt for mye søtsaker de siste ukene? Tenkte meg det.. Her om dagen fikk jeg et litt innfall som viste seg og ikke være så alt for dumt. Jeg tenkte å dra igang en måned uten godteri, og nå som Desember nærmer seg slutten og kroppen trenger en oppfriskning så passer det ikke bedre enn å begynne i Januar. For alle som vil være med så vil altså dette være en slags avtale der du ikke spiser noe godis gjennom hele januar. Godis, potetgull, kaker, sukkerbrus osv. er altså ikke tillatt. Kan du klare dette?


Kilde: detoxpage på instagram

Hvor deilig er det ikke å møte Februar med en sunnere kropp? Om det er for å rense opp i kroppen, gå ned i vekt eller bare for å føle seg litt bedre spiller ingen rolle. Alle har sine grunner og denne gangen og for en gang skyld er ikke målet mitt å gå ned i vekt, men å føle meg bedre og sunnere. Jeg er jo gravid og tror dette bare vil være positivt for min del. Det skal bli deilig å få vekk søtsuget og kunne kose seg med de sunnere alternativene istedenfor. 

Jeg opprettet et event på facebook der man kan delta. Jeg er faktisk litt usikker på om alle kan se det, fordi det er et privat arrangement (så ikke før etterpå at jeg måtte gjøre det offentlig før jeg opprettet det). Men du kan prøve å klikke her og melde deg på: GODTEFRI JANUAR!!! Der kan vi stille hverandre spørsmål og dele gode/dårlige erfaringer og kanskje dele noen fine resultater etterhvert!! 🙂 Jeg skal prøve å bidra med mattips og annen motivasjon for at alle skal klare det. Gi gjerne beskjed om linken til arrangementet fungerer eller ikke. 🙂 Inviter også gjerne venner til å bli med! Dette blir bra!

Når vi er inne på motivasjon… Først av alt kan jeg anbefale dere å se dokumentaren FED UP! Den ligger på Netflix for dere som har det og er en utrolig god måte å starte dette prosjektet på. Jeg så den i sommer og den gjorde faktisk at jeg kuttet ut brus helt totalt i flere måneder. Nå kommer jeg til å kutte det ut igjen, også den sukkerfrie. Dokumentaren forteller mye om blant annet sukker og hva det gjør med kroppen. Lurer på om jeg skal se den en gang til første nyttårsdag! 🙂 


Kilde: detoxpage på instagram


Kilde: Brassefrue på Instagram 🙂

Så er du med på GODTEFRI JANUAR?? Kommenter her og følg med på facebook og Instagram for oppdateringer.

#godtefri #januar #2016 #kosthold #vekt #sunn #helse #motivasjon #nyttår 

Følg meg på Facebook HER og Instagram HER !

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]