JULEFEIRING, SNØ OG MYE ANNET!!

Hei alle sammen ♥

Endelig kom snøen!! Det var så deilig å våkne opp i dag og titte ut av vinduet. Hvitt så langt øyet kunne se!! Jeg vet egentlig ikke hvorfor jeg synes dette var så fantastisk, for jeg kan jo faktisk ikke leke og holde på i snøen i år som tidligere, men jeg tror det er noe med stemningen. Den skulle kommet på julaften, men romjula får være bra nok!! Det blir så lyst og koselig ute også. Elsker det!! ♥ Nå håper jeg den ligger til over nyttår hvert fall!! Vi kan jo drømme..:)

Ellers har det blitt noen dager fri fra blogging og jeg har bare kost meg med familien.Etter opp til flere innlegg daglig har det vært litt deilig egentlig. Jeg har spist masse god mat og snudd helt rundt på døgnet. Og da mener jeg helt rundt og. Den kan ha blitt 5 før jeg har sovna. Men det er det som er ferie og tiden på kvelden og natta har jeg alltid likt. Da er det så stille og rolig og man får ikke dårlig samvittighet for å ikke gjøre fornuftige ting som husarbeid og sånt! Vi har vært hos mamma hver dag siden lille julaften og i dag har vi vært på Biljardhuset og sett på biljardturnering. Så nå er ho gravide sliten 😉 Jeg har faktisk kommet til gaviditetsuke 25, noe som er ganske utrolig. Tiden går så fort og magen vokser enda fortere føles det som. 

Jeg er forresten veldig fornøyd med hvordan julen ble gjennomført for vår del i år. Jeg skrev jo noen innlegg om dette tidligere og vi var blant annet i aftenposten pga et jeg hadde skrevet. I fjor synes vi det ble alt for mye fokus på julegaver og det føltes som stress og styr. I år ble vi enige om en ordning der vi skulle gi for mindre hver. Ja, hvorfor ikke når man stort sett har det man trenger og samtidig en økonomi som forteller oss at her må vi spare?! Så hvert fall. Vi gikk sammen for å spleise på gaver i familien min. Vi trakk hvem som skulle være ansvarlig for å kjøpe hvilken gave. Jeg skulle stå ansvarlig for to f.eks. det samme skulle de andre. Dette gjorde at det ble myyyye mindre stress med å få kjøpt gavene. Dessuten ble de gavene jeg kjøpte mye mer gjennomtenkt. Jeg kunne virkelig bruke tid på å se hva jeg trodde den personen ville bli glad for istedenfor å fly fra butikk til butikk for å raske med meg ting. I tillegg endte jeg opp med å kjøpe så og si alt på salg, og dette nettopp fordi jeg hadde tid til å sjekke ut tilbud osv. Helt genialt. Jeg fikk selvfølgelig mindre gaver enn jeg pleier til jul, men det gjør ingenting. Jeg er kjempefornøyd. Og… Det viktigste er tiden sammen med familien!! Det er den beste gaven!!

Jeg har nesten ingen bilder fra julefeiringen for kamera ligger hos moder´n, men har noen som er tatt med mobilen, så det får duge så lenge. 🙂


Nydelig FFK lue som må brukes på kalde dager på stadion 🙂 hihi

Ønsker alle sammen en fortsatt fin Jul og et Godt Nytt år!! 🙂 Kommer fler innlegg de neste dagene altså! Jeg har flere på lager!! Nå skal jeg spille litt Sims 4. Kjøpt det på tilbud med 66% på origin og har blitt litt hekta. Flere år siden sist…:) Deilig avslapping! 

Hvordan har julen din vært?

#jul #xmas #julefeiring #snø #vinter 

Følg meg på Facebook HER og Instagram HER !

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]