VINNER ER TRUKKET OG JULA KAN BARE KOMME!!

Hei dere ♥

Klokka er over tolv og det betyr at det nå er julaften!! Er du klar? Her har vi kosa oss med grøt i dag, Mandelen lå igjen i kjelen så spenningen var stor gjennom hele spisinga, og vi endte opp med å dele mandelgaven! Uflaks eller urutinert av grøtlagern? Du kan velge 😉

Ellers har jeg kjøpt meg en kjole i dag som skal på kroppen i morra. Det er jammen ikke lett når man er gravid, og egentlig vet jeg ikke om den er så fin engang, men den er veldig julete, komfortabel og den var på salg, så da sier jeg meg fornøyd og så må jeg bare glede meg over at magen har blitt ganske stor nå ♥ Kjøpte også inn alkoholfri cider fra Fredrikstad Blomster som jeg skal kose meg meg i jula. Den kommer i en slags vinflaske, så jeg føler at det er litt luksus til tross for at det er langt fra vin jeg drikker! 

Jeg har også trukket to kalenderluker i dag! I luke 20 delte jeg ut 5 gavekort fra Japan Photo og vinnerene er annonsert på facebook og instagram!!

Så var den fantastiske luke 22 der et gavesett fra morrocanoil skulle deles ut! 

VINNEREN BLE: MALIN THERESE THORVALDSEN!!  GRATULERER!! Du vil bli kontaktet!! 🙂 

Planen var å laste opp en ny luke nå, men fordi jeg ikke har fått helt klarsignal fra sponsor med riktige lenker sparer jeg den til senere og så får det heller bli en romjuls eller nyttårskonkurranse!! =) Tusen takk til alle som følger og som har vært med på kalenderen!» Det har vært hektisk til tider, men utrolig gøy!! Veldig hyggelig å kunne glede og overraske så mange der ute!! Tusen takk til alle dere som har sponset også. Både jeg og alle leserne er veldig takknemlige!!

Følg med videre for flere konkurranser!! <3 nå=»» skal=»» jeg=»» la=»» juleroen=»» senke=»» seg=»» her=»» og=»» nyte=»» tiden=»» med=»» familie!=»» vi=»» blir=»» hele=»» 19=»» stk=»» her=»» til=»» middag=»» i=»» morgen=»» og=»» jeg=»» gleder=»» meg=»» masse=»» til=»» å=»» se=»» alle=»» sammen=»» og=»» feire=»» en=»» utrolig=»» koselig=»» dag!!=»» som=»» dere=»» vet=»» har=»» vi=»» gjort=»» det=»» litt=»» annerledes=»» med=»» julegaver=»» i=»» år.=»» det=»» skal=»» jeg=»» fortelle=»» mer=»» om=»» senere,=»» men=»» kan=»» si=»» at=»» det=»» har=»» vært=»» mye=»» mindre=»» stress=»» og=»» mye=»» mer=»» kos=»» i=»» forbindelse=»» med=»» julegaveshopping=»» for=»» meg=»» i=»» år!!=»» jeg=»» er=»» superfornøyd=»» med=»» at=»» vi=»» ble=»» enige=»» om=»» å=»» moderere=»» oss=»» i=»»>

Håper alle koser seg i morra og at vi klarer å nyte tiden med dem vi er glad i! Sender også mange gode tanker til mennesker der ute som ikke har det så godt, som enten gruer seg til jul, som er på flukt eller som av en eller annen grunn ikke har det så bra på julaften!! Måtte denne julen bli noe positivt for alle, uansett forutsetningen! ♥

GOD JUL!! ♥

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]