LUKE 22: MOROCCANOIL GAVESETT FRA LAILA´S FRISØR!!

Hei vakringer ♥

Dagens luke kommer sent, men godt!! Det har blitt 22. desember og i dag er det nok en gang Laila´s frisør som er sponsor. Denne gangen deler jeg ut et gavesett fra MoroccanOil. Hydration Essentials Gift Set er et lekkert gavesett for hår som trenger fuktighet. Moroccanoil Hydrating pleier og gir fuktighet til håret og etterlater det mykt og glansfullt.

Dagens luke: Moroccanoil gift set!

Moroccanoil ? en suksesshistorie! Moroccanoil er den nyskapende og ledende aktøren innen hårprodukter med arganolje. Moroccanoil har skapt revolusjonerende hårprodukter for styling, finishing og pleie med garanterte resultater. 

Arganolje er en fantastisk gave fra naturen som kun finnes i det sør-vestlige Marokko, og som er en kraftig antioksidant, UV-beskytter og nøytraliserer frie radikaler. På grunn av det høye innholdet av antioksidanter, fornyer arganolje cellestrukturen på en naturlig måte, øker hårets elastisitet og gir glans til tørt og livløst hår. Arganolje finnes i alle produktene. Dette gavesettet inneholder: Moroccanoil Treatment 50 ml, Moroccanoil Hydrating Shampoo 250 ml, Moroccanoil Hydrating Conditioner 250 ml og Moroccanoil Intense Hydrating Mask 75 ml. Perfekt for håret!! =)

FOR Å VÆRE MED I DAGENS LUKE NR 22 OM Å VINNE DETTE MOROCCANOIL GAVESETT FRA LAILAS FRISØR, MÅ DU GJØRE FØLGENDE:

♥ Lik LAILAS FRISØR sin facebookside HER og Brassefrue sin facebookside HER . (Begge sidene)

♥ DEL dette innlegget på Facebook. (klikk på Del-knappen nederst i innlegget eller kopier adressen og del den på din facebook).

♥ Skriv emailadressen din i kommentarfeltet her i dette innlegget (dette for at jeg skal kunne kontakte deg om du vinner). Bekreft også her at du har likt sidene og delt innlegget.

Vil du ha en ekstra vinnersjanse? Følg Brassefrue på Instagram HER og tag minimum en venn i bildet til luke 22 HER. (Du får da et ekstra lodd i trekningen). Husk skriv hva du heter på instagram i kommentarfeltet om du gjør dette! =) Jeg kjenner ikke igjen alle navn!

Lykke til!! Vinneren trekkes i morgen kveld på selveste lille julaften. Da trekkes også vinner av luke 20, som du finner HER!


 

VINNER AV LUKE 21 OG ET HERLIG UNDERTØYSETT FRA CHANGE BLE: MARIANNE !!! Du vil bli kontaktet! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]