LUKE 21: VALGFRITT UNDERTØYSETT FRA CHANGE LINGERIE!!!

Hei dere ♥

Jeg blir helt overveldet selv over alle de fine premiene jeg får lov til å dele ut i min kalender!! Dagens luke er sponset av Change Lingerie Fredrikstad. I dag deler jeg ut et valgfritt undertøysett på inntil 800kr. Å som jeg har gleda meg til å dele ut denne!! Jeg sverger selv til undertøyet fra Change og helt siden jeg oppdaget denne butikken har jeg ikke kjøpt undertøy noe annet sted. Det er faktisk helt sant!! Til bryllupet kjøpte jeg inn to nye sett fra denne butikken i Fredrikstad og ble superfornøyd!! Det som er så fantastisk med Change er at de har noe for alle, uansett størrelse (skåler fra A – J). Dessuten er ikke prisen så stiv som på andre rene undertøysforretninger. Jeg anbefaler absolutt å besøke Change om du er ute etter noe fint og behagelig undertøy. Du har kanskje opplevd å finne det lekreste undertøysettet, men så sitter det ikke pent på, eller at alle som faktisk sitter godt på ser helt forferdelige ut? Den tid er forbi. Hos Change kan du finne noe som både ser utrolig flott og sexy ut og som sitter som et skudd!! Tro meg, jeg har hatt mange frustrasjoner opp igjennom med å finne riktige bhér. Change har alt fra flotte blondesett til enkelt bomullsundertøy. I tillegg har de noen utrolig fine kimonoer der. Jeg har også alltid vært fornøyd med personale som jobber på Change. De er utrolig flinke til å hjelpe deg å finne den perfekte bhén til din kropp ♥

Change Fredrikstad vil gjerne dele ut et undertøysett (bh + truse) til den heldige vinneren. Pris varierer litt fra modell til modell, men vinneren kan velge et for inntil 800kr, og da kommer du til å få et skikkelig fint sett!!!



Over ser dere et lekkert undertøysettet fra serien Hannah fra Change. Man kan som regel velge forskjellige varianter i de forskjellige seirene. Hannah er sensuell og eksklusiv i lekker sort med flotte blonder og søte detaljer. Bhéne til Hannah er Triangle with wire som går fra str60-85, A-J (pris 600kr) eller Full shaper som går fra str 65-95, DD-K (pris 650kr). I tillegg finnes forskjellige underdeler som går fra str 34 til 48. F.eks hipster string eller vanlig hipster. De har også en fantastisk Kimono i denne serien fra str. S – XL (pris 650) som du ser på bildet. Vinneren kan velge helt fritt fra undertøyet i butikken, så dette er bare et eksempel 🙂

Premien er gitt av Change Fredrikstad, så om du vinner og bor i nærheten vil du få premien din der. Bor du langt unna, så ordner vi at du kan prøve undertøy i en annen Change butikk og få det tilsendt. 🙂

 

FOR Å VÆRE MED I DAGENS LUKE NR 21 OM Å VINNE ET UNDERTØYSETT FRA CHANGE, MÅ DU GJØRE FØLGENDE:

♥ Lik CHANGE sin facebookside HER, og Brassefrue sin facebookside HER (om du ikke allerede har gjort det). (Begge sidene).

♥ DEL gjerne dette innlegget på Facebook. (klikk på Del-knappen nederst i innlegget eller kopier adressen og del den på din facebook).

♥ Skriv emailadressen din i kommentarfeltet her i dette innlegget (dette for at jeg skal kunne kontakte deg om du vinner). Bekreft også her at du har likt sidene og delt innlegget.

Vil du ha en ekstra vinnersjanse? Lik Brassefrue på Instagram HER og tag minimun en venn i bildet til luke 21 HER.  får da et ekstra lodd i trekningen).

LYKKE TIL!!! Vinneren trekkes i morra!! 🙂 Bli med, del og få med venninnene dine!!! ♥

Bare 3 dager til JUL!! ♥

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]