LUKE 20: 5 GAVEKORT PÅ FOTOBOK FRA JAPAN PHOTO!!

Hei folkens og velkommen til en ny uke og en ny luke!!! ♥

I dagens luke deler jeg ut hele 5 gavekort fra Japan Photo!! Hvert gavekort har en verdi på 349kr pr.stk og gavekortet gjelder CEWE FOTOBOK. Hvor ofte er det ikke at vi samler opp en haug med bilder på pc`n og så ser man nesten aldri på dem igjen. Å ha en fotobok er gull verdt! Da kan man samle de fineste bildene og lage et minne man har i evig tid. Jeg har selv lagd en sånn bok til mamma sin bursdag og det er utrolig hvor mye glede vi har hatt av den boka. Det blir noe helt annet å sitte å se på bilder i en bok, enn å lete de fram på en pc.


Det finnes mange varianter av CEWE FOTOBOK og den billigste koster 65 kroner. Derfor har du med dette gavekortet virkelig mulighet til å lage en fin bok! Du kan sjekke ut variantene og prøve deg fram ved å klikke her: CEWE FOTOBOK. Enten om du vil få orden på dine egne bilder, eller gi bort en koselig og personlig bok til noen til jul, så er dette absolutt en luke dere bør være med på. Dette er noe alle vil sette pris på tror jeg!

I dag blir det 5 vinnere, noe som gjør at vinnersjansen er veldig stor!! Få med venner, så flere får mulighet til å vinne!

FOR Å VÆRE MED I DAGENS LUKE NR 20 OM Å VINNE GAVEKORT FRA JAPAN PHOTO, MÅ DU GJØRE FØLGENDE:

DENNE GANGEN KJØRER JEG EN FACEBOOK-  OG INSTAGRAMKONKURRANSE. DU KAN DELTA PÅ BEGGE FOR DOBBEL VINNERSJANSE. 

FOR Å DELTA PÅ INSTAGRAM KLIKK HER: BRASSEFRUE LUKE 20

FOR Å DELTA PÅ FACEBOOK KLIKK HER: BRASSEFRUE LUKE 20

Lykke til! Vinnerne trekkes 23. desember!!!

Besøk og lik gjerne Japan Photo her: Japan Photo!


 

VINNER AV LUKE 19 BLE: KARI!!! Du vil bli kontaktet for å få gaven din fra The Body Shop!! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]