LUKE 19: GAVESETT FRA THE BODY SHOP!!!

Hei alle fine ♥

Dagens luke er sponset av The Body Shop og nok en gang gir de bort et fantastisk gavesett!!

Dette gavesettet er fra den helt nye plommeserien til The Body Shop «Frosted Plum» og inneholder shower gel, body butter, sugar scrub og shimmer lotion, alt med deilig duft av plomme!!! Jeg elsker når Body Shop får inn nye dufter og denne er utrolig god! Passer både for den unge og den litt eldre. Utrolig delikat!!! Gaven kommer i en plommeformet nydelig eske. Den er til å forelske seg i! Kunne du tenkt deg en sånn selv, eller kanskje gi den til en spesiell person!?

Dagens luke: Gavesettet «Frosted Plum» fra The Body Shop!

Jeg har selv tidligere jobbet i The Body Shop og jeg elsker produktene derfra. Hvem gjør ikke det egentlig? De er delikate, fargerike, lukter helt herlig og er gode mot huden. Produktene er heller ikke testet på dyr, noe som gjør at svært mange sverger til The Body Shop. Produktene kan absolutt anbefales! Du kan lese mer om ingredienser og lignende her: The Body Shop

FOR Å VÆRE MED I DAGENS LUKE NR 19 OM Å VINNE DETTE HERLIGE GAVESETTET FRA BODY SHOP, MÅ DU GJØRE FØLGENDE:

♥ Lik BODY SHOP sin facebookside HER, og Brassefrue sin facebookside HER (om du ikke allerede har gjort det). (Begge sidene).

♥ DEL dette innlegget på Facebook. (klikk på Del-knappen nederst i innlegget eller kopier adressen og del den på din facebook).

♥ Skriv emailadressen din i kommentarfeltet her i dette innlegget (dette for at jeg skal kunne kontakte deg om du vinner). Bekreft også her at du har likt sidene og delt innlegget.

Vil du ha en ekstra vinnersjanse? Lik Brassefrue på Instagram HER og tag minimun en venn i bildet til luke 19 HER.  får da et ekstra lodd i trekningen).

Lykke til!!!  Vinneren blir offentliggjort når neste luke legges ut! 😀

Det er viktig at du følger oppskriften for å vinne. Jeg sjekker den som blir trukket. Alle kan delta!!!


VINNER AV LUKE 17 OG DEN FANTASTISKE PLEASEBUKSA BLE: KAREN!!! Gratulerer!!! 🙂 Du blir kontaktet for å få buksa di!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]