LUKE 17: PLEASEBUKSE (VERDI 1499KR) FRA FREDRIKSTAD BLOMSTER!!

Hei dere ♥

I dag kommer en helt fantastisk luke her på bloggen. Denne har jeg gleda meg til å dele fordi jeg synes den er så utrolig bra!!! Denne gangen er det Fredrikstad Blomster (Blomsterlise) som sponser og de gir bort en utrolig fin bukse! De er faktisk eneste forhandler i Fredrikstad som har denne buksa og må si at jeg har forelsket meg helt i den. Den er så kul!! 🙂 Og så har den et søtt hjerte på baklomma, som gjør at det er lett å se at dette er Please jeans! Lommene sitter litt langt nede, noe som gjør at rumpa ser smashing ut 🙂 Og det er vi jo selvfølgelig opptatt av!! Fredrikstad Blomster har et stort utvalg av disse buksene, så jeg anbefaler absolutt turen innom. Den som deles ut på bloggen i luke 17 har fargen Dark Metal og minner meg om en blanding mellom chinos og jeans. Den er litt «slitt» enkelte steder på buksa, men det gjør den bare enda kulere!!

Dagens luke: Please bukse i fargen «dark metal».


Dagens luke er en fantastisk flott Please bukse, men Fredrikstad Blomster har også utrolig mye annet fint. Butikken ligger midt i Fredrikstad Sentrum (Arne Stangebyesgt. 8) og har ikke overraskende et stort utvalg av herlig blomster og planter. Det var de som blant annet sto for min brudebukett og for knappehullblomst til mannfolka i bryllupet mitt! ♥ Det er også en fryd å komme inn i butikken å se på alt det fine de har av både blomster, interiør og klær. Jeg tok meg en tur med kamera for å knipse noen bilder til dere! Bak disken møter du med stor sannsynlighet på hele byens BlomsterLise som alltid er hyggelig og behjelpelig!! Klikk her for å besøke hjemmesiden til butikken: Fredrikstad Blomster!


Eplecideren du ser øverst i dette hjørnet er utrolig god og blir min alkoholfrie drikke i jula ♥ Skal kose seg selv om man er gravid!!

FOR Å VÆRE MED I DAGENS LUKE NR 17 OM Å VINNE DENNE PLEASEBUKSA FRA FREDRIKSTAD BLOMSTER, MÅ DU GJØRE FØLGENDE:

♥ Lik  Fredrikstad blomster sin facebookside HER, og Brassefrue sin facebookside HER . (Begge sidene)

♥ DEL dette innlegget på Facebook. (klikk på Del-knappen nederst i innlegget eller kopier adressen og del den på din facebook).

♥ Skriv emailadressen din i kommentarfeltet her i dette innlegget (dette for at jeg skal kunne kontakte deg om du vinner). Bekreft også her at du har likt sidene og delt innlegget.

Vil du ha en ekstra vinnersjanse? Følg Brassefrue på Instagram HER og tag minimum en venn i bildet til luke 17 HER. ( Du får da et ekstra lodd i trekningen). Husk skriv hva du heter på instagram i kommentarfeltet om du gjør dette! =)

Lykke til!!! Denne luka varer litt lenger, derfor trekkes vinneren lørdag morgen!!! ♥ Bli med, del og få med dine venner!!


 

VINNER AV LUKE 16 BLE: LINN !!! Send meg en mail/melding så avtaler vi når du skal få gaven!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]