LUKE 16: EN LIVSVIKTIG GAVE FRA PLAN-NORGE!

Hei alle sammen!! ♥ 

Tusen takk for engasjementet så langt i kalenderen!! Kalendergaven som jeg legger ut i dag håper jeg alle som leser dette blir med på, for det er en så viktig gave, som egentlig handler om litt andre ting enn kjøp, salg og alt som følger med rundt dette. Dagens gave har jeg stått for selv og er fra Plan-Norge. Jeg har støttet dem i deres arbeid og kjøpt et par gaver som jeg nå vil dele ut til en heldig vinner på bloggen. Beløpet jeg har betalt går til skolemateriell, skolebygg, vaksiner, medisiner, rent vann og andre prosjekter der Plan jobber. Det føles godt å kunne glede flere på en gang. Nå hjelper jeg både Plan i deres prosjekter og kan glede dere med en fin gave!

Dagens Luke:


Dagens luke nr 16 er består av en fargeleggingsbok og to vennskapsbånd. Tegningene i denne fine fargeleggingsboken er laget av barn som vokser opp i land som er ganske annerledes enn Norge. Hvordan ser barns tegninger ut i disse landene? Hvilke dyr tegner de? Bli med på en reise, og la barna farge seg gjennom andre barns hverdag! Boken inneholder 112 sider med tegninger og oppgaver, og er laget i samarbeid med Lykkelandet forlag. Vennskapsbåndene er håndlagde, og er del av et mikrofinansprosjekt støttet av Plan International. Her får jenter kunnskap i å starte små bedrifter, planlegge økonomien sin og forvalte pengene sine. Armbåndene er svarte, med fem sølvfargete plastperler. De kommer i en liten eske, med en gavelapp som forteller om hva pengene går til.

Kunne du tenke deg å gi en alternativ gave til noen? Plan har mange fine alternative gaver du kan bestille og gi bort til venner eller familie. For å se på utvalget kan du klikke her: Plan-Norge

Grunnen til at jeg har valgt nettopp å gjøre dette er fordi jeg har fulgt Plan i mange år. Jeg har vært Plan-fadder helt siden jeg begynte å tjene penger selv og det er noe som gir utrolig mye. Plan er en flott organisasjon og mesteparten av pengene de får inn går ut til prosjektene de arbeider med. I fjor besøkte jeg og Mie fadderbarnet vårt i Laos gjennom Plan-Norge og det var en helt unik opplevelse og noe som får deg til å virkelig sette ting i perspektiv. Du kan lese om besøket her: Vi besøker fadderbarnet i Laos!

FOR Å VÆRE MED I DAGENS LUKE NR 16 OM Å VINNE FARGELEGGINGSBOK OG VENNSKAPSBÅND FRA PLAN-NORGE, MÅ DU GJØRE FØLGENDE:

♥ Lik PLAN-NORGE sin facebookside HER, og Brassefrue sin facebookside HER . (Begge sidene)

♥ Skriv emailadressen din i kommentarfeltet her i dette innlegget (dette for at jeg skal kunne kontakte deg om du vinner). Bekreft også her at du har likt sidene og delt innlegget.

Vil du ha en ekstra vinnersjanse? Følg Brassefrue på Instagram HER og tag minimum en venn i bildet til luke 16 HER (Du får da et ekstra lodd i trekningen). Husk skriv hva du heter på instagram i kommentarfeltet om du gjør dette! =) Jeg kjenner ikke igjen alle navn!

Håper så mange som mulig blir med på denne gaven. Selv om den ikke er så stor, så betyr den mye ♥

Lykke til! Vinneren blir offentliggjort i morgen 17. desember 🙂


 VINNER AV LUKE 15 OG GAVEKORT HOS PURE JOY BLE: HEIDIGANGFLOT!!!! Gratulerer!! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]