LUKE 14: EN GAVE TIL HAN FRA NIVEA!!!

Hei dere! ♥

I dag går dagens luke til han istedenfor henne. Den er sponset av Nivea og er en flott liten gave til din kjære, din far, din bror eller svigerfar! Dette er noe alle bruker!! 


I dagens luke kan du vinne en Nivea Energy shower Gel og Nivea Deodorant Dry Impact Roll-On. Dusjsåpa er beriket med dyrebart mynteekstrakt og gir en oppfriskende dusjopplevelse. Denne kan også brukes til hårvask og kommer med en maskulin duft. Perfekt for mannen. Deodoranten er hudvennlig og inneholder verken alkohol eller konserveringsmidler. Den holder huden tørr og har en mild, maskulin duft. Jeg har fått disse produktene selv og tenker å gi de til en spesiell person!♥ Holder også på å teste ut Niveas Q10plus serie, som dere skal få lese om på bloggen senere! 🙂

FOR Å VÆRE MED I DAGENS LUKE NR 14 OM Å VINNE DENNE GAVEN FRA NIVEA, MÅ DU GJØRE FØLGENDE:

♥ Lik NIVEA sin facebookside HER og Brassefrue sin facebookside HER . (Begge sidene).

♥ DEL dette innlegget på Facebook. (klikk på Del-knappen nederst i innlegget eller kopier adressen og del den på din facebook).

♥ Skriv emailadressen din i kommentarfeltet her i dette innlegget (dette for at jeg skal kunne kontakte deg om du vinner). Bekreft også her at du har likt sidene og delt innlegget.

Vil du ha en ekstra vinnersjanse? Lik Brassefrue på Instagram HER og tag minimum en venn i bildet til luke 14 HER. ( Du får da et ekstra lodd i trekningen).

Lykke til!! Vinneren blir offentliggjort når neste luke legges ut!! 🙂


 

VINNER AV LUKE 13 BLE: Trollblomst!! Gratulerer! Du vil snart motta en mail og så kommer herlige produkter fra Nivea hjem til deg!! =)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]