LUKE 13: GAVE TIL HENNE FRA NIVEA!!

Hei dere!! 🙂

Luke 13 kommer litt sent, men den varer til litt utpå dagen den 14., så her er det bare å forte seg å kommentere og dele!! Dagens luke er sponset av Nivea og er en fin liten gave til henne. Om henne er deg selv, din venninne, din datter, din mor eller din svigermor er helt opp til deg, men denne vil jeg tro passer til alle!! =)I dagens luke kan du vinne en Nivea creme smooth shower cream og en Nivea Daily Essentials Double Effect Eye make-up Remover. Dusjsåpa er beriket med dyrebart sheasmør og er utviklet for å rense huden samtidig som den tar vare på fuktigheten. Huden blir silkemyk. Øyesminkefjerneren er beriket med kornblomstekstrakt og kan fjerne også ekstemt vannfast øyemakeup. Området rundt øynene blir renset på en mild og effektiv måte. Jeg har fått disse produktene selv og er veldig fornøyd! Holder også på å teste ut Niveas Q10plus serie, som dere skal få lese om på bloggen senere! 🙂

FOR Å VÆRE MED I DAGENS LUKE NR 13 OM Å VINNE DENNE GAVEN FRA NIVEA, MÅ DU GJØRE FØLGENDE:

♥ Lik NIVEA sin facebookside HER og Brassefrue sin facebookside HER . (Begge sidene).

♥ DEL dette innlegget på Facebook. (klikk på Del-knappen nederst i innlegget eller kopier adressen og del den på din facebook).

♥ Skriv emailadressen din i kommentarfeltet her i dette innlegget (dette for at jeg skal kunne kontakte deg om du vinner). Bekreft også her at du har likt sidene og delt innlegget.

Vil du ha en ekstra vinnersjanse? Lik Brassefrue på Instagram HER og tag minimum en venn i bildet til luke 13 HER. ( Du får da et ekstra lodd i trekningen).

 

LYKKE TIL! Vinneren trekkes den 14. desember!


HELDIG VINNER AV LUKE 12 OG ET HERLIG VIPPE- OG BRYNSERUM FRA ÂME PURE BLE: MONICA!!! Du vil straks få en mail 🙂 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]