LUKE 15: GAVEKORT PÅ BEHANDLING HOS PURE JOY TIL 500KR.

Hei alle sammen ♥

Dagens luke er sponset av velværesalongen Pure Joy i Fredrikstad!! De ga tidligere i kalenderen bort sminke og hudpleie og nå gir de bort et gavekort på 500kr på en valgfri behandling!! Jeg går selv fast til Pure Joy og ordner bryna mine og er superfornøyd!! Nina som driver salongen er veldig hyggelig og gjør alltid sitt ytterste for at du skal bli fornøyd. Det er alltid så hyggelig og behagelig å komme til henne! Pure Joy har nå flyttet inn i nye lokaler i Fredrikstad Sentrum (Storgata 37, inngang ved Lotus Yoga). Hvis du vil lese mer om da jeg var hos Pure Joy kan du trykke her: NYE BRYN FRA PURE JOY!Pure Joy tilbyr mange forskjellige behandlinger som blant annet massasje, hudpleie, farge/napping av bryn, voksing m.m. Du kan besøke hjemmesiden her: PURE JOY , for å sjekke ut de forskjellige behandlingene, samt se priser. Hvem kan vel ikke tenke seg litt ekstra pleie før eller etter jul!? 🙂 Kanskje du vil bruke gavekortet på deg selv, eller gi det bort til en du er glad i!? ♥ Den som vinner må kunne dra til salongen i Fredrikstad for å få behandlingen. Det går ikke an å løse gavekortet inn i andre produkter. Bli med på denne flotte premien folkens!! 

FOR Å VÆRE MED I DAGENS LUKE NR 15 OM Å GAVEKORT PÅ 500KR FRA PURE JOY, MÅ DU GJØRE FØLGENDE:

♥ Lik PURE JOY sin facebookside HER, og Brassefrue sin facebookside HER . (Begge sidene)

♥ DEL dette innlegget på Facebook. (klikk på Del-knappen nederst i innlegget eller kopier adressen og del den på din facebook).

♥ Skriv emailadressen din i kommentarfeltet her i dette innlegget (dette for at jeg skal kunne kontakte deg om du vinner). Bekreft også her at du har likt sidene og delt innlegget.

Vil du ha en ekstra vinnersjanse? Følg Brassefrue på Instagram HER og tag minimum en venn i bildet til luke 15 HER. ( Du får da et ekstra lodd i trekningen). Husk skriv hva du heter på instagram i kommentarfeltet om du gjør dette! =)

Lykke til!!! Vinneren annonseres i morgen, 16. desember 🙂


 

VINNER AV LUKE 14 BLE: LISE HANSEN!!  Gratulerer!! Du vil snart motta en mail fra Nivea! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]