LUKE 11/12: VIPPE OG BRYNSERUM FRA ÂME PURE!!!

Hei dere ♥

Tiden flyr og det gjør kalenderen også! Denne helgen skjer det såpass mye at jeg ikke helt følger med i svingene selv. Derfor blir luke 11 og 12 slått sammen og går helt til søndags morgen! Det er jo en fantastisk flott premie til en verdi av 999kr, så jeg tenkte at det var greit!! =) I dagens luke deler jeg ut Vippe og Brynserum fra Âme Pure. 2 in 1 Lash & Brows Magnifique er et av markedets mest avanserte og effektive vippeserumet som på kort tid dramatisk forlenger og gir fylde til dine vipper helt naturlig. Serumet består av en unik formel som er 100% naturlig og stimulerer veksten av øyevipper og øyenbryn. Lengre, tykkere, mørkere vipper og veldefinerte bryn på bare 4- 6 uker. Det høres ikke så ille ut! 🙂 Du kan lese mer ved å klikke på denne linken:  2 in 1 Lash & Brows Magnifique 


Dagens produkt er sponset av Âme Pure. De har også en del andre produkter og behandlinger. Selv prøver både jeg og brodern hver vår behandling fra Âme Pure og den kan du lese om her: NÅ SKAL HUDEN VÅR BLI FIN! De har utrolig gode resultater på behandlingene sine, noe som gjør at jeg har full tillitt til dem. Jeg har også merket positiv forandring på meg selv på det jeg har prøvd fra dem. 

FOR Å VÆRE MED I DAGENS LUKE NR 10 OM Å VINNE VIPPE OG BRYNSERUM FRA ÂME PURE, MÅ DU GJØRE FØLGENDE:

♥ Lik ÂME PURE sin facebookside HER og Brassefrue sin facebookside HER . (Begge sidene).

♥ DEL dette innlegget på Facebook. (klikk på Del-knappen nederst i innlegget eller kopier adressen og del den på din facebook).

♥ Skriv emailadressen din i kommentarfeltet her i dette innlegget (dette for at jeg skal kunne kontakte deg om du vinner). Bekreft også her at du har likt sidene og delt innlegget.

Vil du ha en ekstra vinnersjanse? Lik Brassefrue på Instagram HER og tag minimum en venn i bildet til luke 12 HER. ( Du får da et ekstra lodd i trekningen).

Lykke til! Vinneren trekkes søndag formiddag!! 


 VINNER AV LUKE 10 BLE: LISE AUGENSEN! Gratulerer 🙂 Du vil snart få en mail fra Personlig almanakk!!!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]