LUKE 8: GAVEKORT PÅ FARGE OG KLIPP HOS LAILAS FRISØR!!

Hei vakringer! ♥

I dag skal jeg dele ut en utrolig flott gave. Den er gitt til bloggen av Laila´s Frisør! Vinneren av dagens luke får en gratis behandling med farge og klipp hos Laila´s Frisør. Denne gaven har en verdi på inntil 1750kr (Dette kommer an på hår og type farge man velger), så snakk om flott premie!! Tusen takk, Laila! Gavekortet kan kun brukes på denne salongen, så den som vinner må ha mulighet til å dra til Fredrikstad. Salongen er veldig hyggelig og Laila er kjempeflink!! 🙂 Salongen ligger i Storgata 1. TLF: 967 38 971

Jeg var selv hos Laila´s Frisør i går og fikk freshet opp håret med farge og klipp! Og så fornøyd jeg ble. Det er noe med den følelsen av å fornye hele håret. Fra å være tørt og slitt, blir det plutselig glatt, glansfult og deilig!! I love it!! 🙂 Du kan lese om mitt forrige innlegg og om priser og lignende her: Laila´s Frisør – Flott hår til jul!

FOR Å VÆRE MED I DAGENS LUKE NR 7 OM Å VINNE GAVEKORT FRA LAILAS FRISØR, MÅ DU GJØRE FØLGENDE:

♥ Lik LAILAS FRISØR sin facebookside HER og Brassefrue sin facebookside HER . (Begge sidene)

♥ DEL dette innlegget på Facebook. (klikk på Del-knappen nederst i innlegget eller kopier adressen og del den på din facebook).

♥ Skriv emailadressen din i kommentarfeltet her i dette innlegget (dette for at jeg skal kunne kontakte deg om du vinner). Bekreft også her at du har likt sidene og delt innlegget.

Vil du ha en ekstra vinnersjanse? Følg Brassefrue på Instagram HER og tag minimum en venn i bildet til luke 8 HER. (Du får da et ekstra lodd i trekningen). Husk skriv hva du heter på instagram i kommentarfeltet om du gjør dette! =) Jeg kjenner ikke igjen alle navn!

Sjekk ut denne deilige sjokoladebrune fargen. Den er litt mørkere innerst og så blir den litt lysere utover! ♥

Lykke til!!! Vinneren blir annonsert når neste luke legges ut!! 🙂


 

VINNERE AV LUKE 7 BLE: MIE, RENATHE, KATHRINE SOPHIE, LINN OG KARI MEYER. Gratulerer! 😀 Dere vil snart motta en mail med gavekortet!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]