LUKE 7: 5 GAVEKORT FRA JAPAN PHOTO!!!

Hei folkens og velkommen til en ny uke og en ny luke!!! ♥

I dagens luke deler jeg ut hele 5 gavekort fra Japan Photo!! Hvert gavekort har en verdi på 349kr pr.stk og gavekortet gjelder CEWE FOTOBOK. Hvor ofte er det ikke at vi samler opp en haug med bilder på pc`n og så ser man nesten aldri på dem igjen. Å ha en fotobok er gull verdt! Da kan man samle de fineste bildene og lage et minne man har i evig tid. Jeg har selv lagd en sånn bok til mamma sin bursdag og det er utrolig hvor mye glede vi har hatt av den boka. Det blir noe helt annet å sitte å se på bilder i en bok, enn å lete de fram på en pc.


Det finnes mange varianter av CEWE FOTOBOK og den billigste koster 65 kroner. Derfor har du med dette gavekortet virkelig mulighet til å lage en fin bok! Du kan sjekke ut variantene og prøve deg fram ved å klikke her: CEWE FOTOBOK. Enten om du vil få orden på dine egne bilder, eller gi bort en koselig og personlig bok til noen til jul, så er dette absolutt en luke dere bør være med på. Dette er noe alle vil sette pris på tror jeg!

I dag blir det 5 vinnere, noe som gjør at vinnersjansen er veldig stor!! Få med venner, så flere får mulighet til å vinne!

 


FOR Å VÆRE MED I DAGENS LUKE NR 7 OM Å VINNE GAVEKORT FRA JAPAN PHOTO, MÅ DU GJØRE FØLGENDE:

♥ Lik JAPAN PHOTO sin facebookside HER, og Brassefrue sin facebookside HER . (Begge sidene)

♥ DEL dette innlegget på Facebook. (klikk på Del-knappen nederst i innlegget eller kopier adressen og del den på din facebook).

♥ Skriv emailadressen din i kommentarfeltet her i dette innlegget (dette for at jeg skal kunne kontakte deg om du vinner). Bekreft også her at du har likt sidene og delt innlegget.

Vil du ha en ekstra vinnersjanse? Følg Brassefrue på Instagram HER og tag minimum en venn i bildet til luke 7 HER. (Du får da et ekstra lodd i trekningen). Husk skriv hva du heter på instagram i kommentarfeltet om du gjør dette! =) Jeg kjenner ikke igjen alle navn!


Denne boka fra Thailandsturen bevarer alle våre minner på en helt spesiell måte!! ♥

Lykke til! Vinnerne blir annonsert når neste luke legges ut!! 🙂


 

VINNER AV LUKE 6 BLE: MIE!! Gratulerer 🙂 Snart kommer gaven din vei!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]