LUKE 9: GAVEKORT PÅ 500KR FRA SOFIA MOORE // 9. DESEMBER

Vinn gavekort på 500kr fra Sofia Moore!


Min kjære venninne Nicole tester kjolen min nå som jeg er gravid! 🙂 Kjolen heter Athens og er i fargen mintgrønn! Hvis jeg blir invitert i bryllup skal denne på! ♥ nydelig kjole!


I dagens luke nummer 9 kan du vinne et gavekort på 500kr fra Sofia Moore.
Gavekortet er sponset av Sofia Moore! Sofia Moore er en svensk bedrift som har valgt å spesialisere seg på ballkjoler og festkjoler. De holder nå på å etablere seg i Norge og vil i den anledning gi ut et gavekort på 500kr til en heldig leser av denne bloggen. Nettsiden har mange forskjellige kjoler av god kvalitet, samt noe tilbehør som bl.a. vesker! Kjolen du ser øverst i innlegget har jeg selv fått fra Sofia Moore og kvaliteten og fargen er nydelig!! Elsker den! 🙂 Det som er utrolig fint med Sofia Moore er at du har perfekt-passform-garanti. Dette fordi du kan få kjolen skreddersydd etter dine mål. Les mer på hjemmesiden og TA EN TITT PÅ UTVALGET HER: BALLKJOLE

FOR Å VÆRE MED I DAGENS LUKE NR 9 OM Å VINNE DETTE GAVEKORTET FRA SOFIA MOORE, MÅ DU GJØRE FØLGENDE:

Lik SOFIA MOORE sin facebookside HER , og Brassefrue sin facebookside HER . (Begge sidene).

DEL dette innlegget på Facebook. (klikk på Del-knappen nederst i innlegget eller kopier adressen og del den på din facebook).

Skriv emailadressen din i kommentarfeltet her i dette innlegget (dette for at jeg skal kunne kontakte deg om du vinner). Bekreft også her at du har likt sidene og delt innlegget.

Vil du ha en ekstra vinnersjanse? Lik Brassefrue på Instagram HER og tag minimun en venn i bildet til luke 9 HER ( Du får da et ekstra lodd i trekningen). Husk skriv hva du heter på instagram i kommentarfeltet om du gjør dette! =) Jeg kjenner ikke igjen alle navn!

 

Lykke til!!!  Vinneren blir offentliggjort når neste luke legges ut! 😀


 

VINNER AV LUKE 8 BLE: SIDSEL BERG!!  Gratulerer!! 🙂 Du vil snart få en mail med gavekortet!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]