LUKE 6: EN VIKTIG GAVE SOM BETYR NOE FRA PLAN-NORGE!!

Hei alle dere der ute! ♥ 

Så hyggelig at dere er med på kalenderen og at dere deler og engasjerer dere! Kalendergaven som jeg legger ut i dag håper jeg alle som leser dette blir med på, for det er en så viktig gave, som egentlig handler om litt andre ting enn kjøp, salg og alt som følger med rundt dette. Dagens gave har jeg stått for selv og er fra Plan-Norge. Jeg har støttet dem i deres arbeid og kjøpt en gave som jeg nå vil dele ut til en heldig vinner på bloggen. Beløpet jeg har betalt går til skolemateriell, skolebygg, vaksiner, medisiner, rent vann og andre prosjekter der Plan jobber. Det føles godt å kunne glede flere på en gang. Nå hjelper jeg både Plan i deres prosjekter og kan glede dere med en fin gave!

Dagens Luke:


Dagens luke nr 6 er to søte keramikkskåler som er håndlaget i Sør-Afrika. De er perfekte til å legge ringer i, eller kanskje salt og pepper? Skålene kommer som et sett. En grå/sort og en beige. De er ca fem cm i diameter og tre cm dype. De er pakket i en eske, med en gavelapp som forteller litt om hva pengene går til. Så om du vinner kan du velge om du vil beholde de selv, eller gi de videre til noen du vil glede! ♥ Skålene kan variere noe i form, men det er da bare sjarmerende!

Kunne du tenke deg å gi en alternativ gave til noen? Plan har mange fine alternative gaver du kan bestille og gi bort til venner eller familie. For å se på utvalget kan du klikke her: Plan-Norge

Grunnen til at jeg har valgt nettopp å gjøre dette er fordi jeg har fulgt Plan i mange år. Jeg har vært Plan-fadder helt siden jeg begynte å tjene penger selv og det er noe som gir utrolig mye. Plan er en flott organisasjon og mesteparten av pengene de får inn går ut til prosjektene de arbeider med. I fjor besøkte jeg og Mie fadderbarnet vårt i Laos gjennom Plan-Norge og det var en helt unik opplevelse og noe som får deg til å virkelig sette ting i perspektiv. Du kan lese om besøket her: Vi besøker fadderbarnet i Laos!

FOR Å VÆRE MED I DAGENS LUKE NR 6 OM Å VINNE DISSE NYDELIGE SKÅLENE FRA PLAN-NORGE, MÅ DU GJØRE FØLGENDE:

♥ Lik PLAN-NORGE sin facebookside HER, og Brassefrue sin facebookside HER . (Begge sidene)

♥ DEL dette innlegget på Facebook. (klikk på Del-knappen nederst i innlegget eller kopier adressen og del den på din facebook).

♥ Skriv emailadressen din i kommentarfeltet her i dette innlegget (dette for at jeg skal kunne kontakte deg om du vinner). Bekreft også her at du har likt sidene og delt innlegget.

Vil du ha en ekstra vinnersjanse? Følg Brassefrue på Instagram HER og tag minimum en venn i bildet til luke 6 HER. (Du får da et ekstra lodd i trekningen). Husk skriv hva du heter på instagram i kommentarfeltet om du gjør dette! =) Jeg kjenner ikke igjen alle navn!

Håper så mange som mulig blir med på denne gaven. Selv om den ikke er så stor, så betyr den mye ♥

Lykke til! Vinneren blir offentliggjort når neste luke blir lagt ut! (ca ved midnatt) 🙂


 

VINNER AV LUKE 5 BLE: SOLVEIG !! Gratulerer!!! Du vil snart motta en mail fra meg 🙂 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]