LUKE 5: VINN SMINKE + HUDPLEIEPRODUKTER FRA PURE JOY!!

Dagens luke er sponset av Pure Joy i Fredrikstad og har en verdi på nærmere 1000kr. Pure Joy er en skjønnhetssalong som tilbyr behandlinger som massasje, hudpleie, farging/voksing av vipper/bryn og brasiliansk voksing/hårfjerning. Salongen holder produkter fra Bare Faced, samt sine egne produkter fra Pure Joy. Pure Joy er opptatt av rene produkter som skal ta vare på huden din. Jeg har tidligere vært på både behandling og testet sminke og det kan du lese om her: Behandling 

Dagens luke 5:


Det du kan vinne i dagens luke er en ansiktskrem fra Pure Joy som er økologisk og ren jojoba og Vitamin E krem. Den passer til alle hudtyper, selv den mest sensitive. Krukken inneholder 50ml, så denne kan du ha en stund. I tillegg får du en mineral blush fra Bare Faced Beauty i fargen Athena. BareFaced Beauty mineral makeup er laget av 100 % naturlige mineraler som er blitt knust og renset for at det skal være trygt å bruke det. Les mer her for mer informasjon: Bare Faced. I tillegg til dette får du fire sminkekoster fra Bare Faced. De er laget av 100% syntetiske hår og det er derfor ingen dyrehår på disse kostene. God kvalitet. Med følger også en liten mappe til å ha kostene i ♥

FOR Å VÆRE MED I DAGENS LUKE NR 5 OM Å VINNE DISSE HERLIGE PRODUKTENE FRA PURE JOY, MÅ DU GJØRE FØLGENDE:

♥ Lik PURE JOY sin facebookside HER, og Brassefrue sin facebookside HER . (Begge sidene)

♥ DEL dette innlegget på Facebook. (klikk på Del-knappen nederst i innlegget eller kopier adressen og del den på din facebook).

♥ Skriv emailadressen din i kommentarfeltet her i dette innlegget (dette for at jeg skal kunne kontakte deg om du vinner). Bekreft også her at du har likt sidene og delt innlegget.

Vil du ha en ekstra vinnersjanse? Følg Brassefrue på Instagram HER og tag minimum en venn i bildet til luke 5 HER. ( Du får da et ekstra lodd i trekningen). Husk skriv hva du heter på instagram i kommentarfeltet om du gjør dette! =)


Her har jeg selv på sminke fra Bare Faced. Kjempefornøyd!! ♥

Lykke til!! Vinneren blir offentliggjort når neste luke legges ut i morra! 🙂

 


 

VINNER AV LUKE NUMMER 4 BLE: SILJE KRISTIN AUNAN!! Gratulerer så mye!! Du vil snart motta en email 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]