LUKE 4: VINN NYDELIGE ØREDOBBER FRA CHANTI.NO

Nå kan du vinne disse fantastiske øredobbene fra Chanti.no ! Øredobbene er sponset av Chanti til denne kalenderen! 🙂 De er i sølv og rosebelagt sølv. Hver øredobb er to fjær og jeg må si at jeg synes de er utrolig fine med den blanke og freshe overflaten. Rosefargen er noe som har kommet skikkelig nå i det siste og er en flott farge. Jeg husker jeg så mye av den da jeg var ute og tittet på gifteringer! Disse øredobbene har en veiledende pris på 372kroner. Du kan lese mer om øredobbene, størrelse osv. ved å klikke her: ØREDOBBER


chanti.no har du gode muligheter til å finne noe fint til deg selv, eller til noen du er glad i! De har et stort utvalg og du får smykker i alle prisklasser, noe som gjør at du kan finne fine julegaver, uansett åssen budgjett du har. Chanti.no har en leveringstid på 5 – 8 dager, så da har du jo tid før julaften eller f.eks.nyttårsaften om du kunne tenke deg noe ekstra bling til den store festdagen! ♥ Smykkene kommer alltid i gaveesker og er av god kvalitet! Alt du kjøper her kan byttes fram til 10. januar!

FOR Å VÆRE MED I DAGENS LUKE NR 4 OM Å VINNE DISSE NYDELIGE ØREDOBBENE FRA CHANTI.NO, MÅ DU GJØRE FØLGENDE:

♥ Lik Brassefrue sin facebookside HER . 

Følg CHANTI på Instagram HER

♥ DEL dette innlegget på Facebook. (klikk på Del-knappen nederst i innlegget eller kopier adressen og del den på din facebook).

♥ Skriv emailadressen din i kommentarfeltet her i dette innlegget (dette for at jeg skal kunne kontakte deg om du vinner). Bekreft også her at du har likt sidene og delt innlegget.

Vil du ha en ekstra vinnersjanse? Følg Brassefrue på Instagram HER og tag minimun en venn i bildet til luke 4 HER ( Du får da et ekstra lodd i trekningen).

Lykke til! Vinneren blir offentliggjort når neste luke legges ut! 😀


 

VINNER AV LUKE NUMMER 3 BLE: ELISE RUUD!! GRATULERER! Du vil snart motta en email med vinnerkoden din! =)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]