NÅ VET VI KJØNN PÅ BARNET!!! :D

Hei kjære venner, bekjente og ukjente ♥

Er dere spente nå? Dere vet at vi har vært på ultralyd i dag og at vi forhåpentligvis skulle få vite om det ble en gutt eller jente. Og vet dere hva. NÅ VET VI DET!! 🙂


To spente tryner før vi skal inn på ultralyd!! 🙂

Så resultatet ble altså GUTT ♥ En herlig liten guttekrabat. I førsten så hun det ikke helt, og trodde kanskje at det var ei jente. Men så snudde han seg og da var det ikke tvil. Det var faktisk ikke 99% sikkert, men 100% sikkert at det er en gutt. Vi så det selv også, selv om ultralydbilder ikke er de letteste å tyde! Vi er jo i uke 21 nå også, så da er det lettere å se, enn om man er der tidligere. 

Vi er kjempeglad og det er utrolig deilig å vite det. Nå kan vi begynne å fokusere på guttenavn og planlegging av å få en guttebaby! Om noen har fine/kule navneforslag så fyr løs 🙂 I morra får alle småelevene mine vite det 🙂 Koselig!♥

#gravid #svangerskap #guttebaby #aprilmamma2016 #happy #foreldre #uke21

Følg meg på Facebook HER og Instagram HER !

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]