LUKE 3: VINN FANTASTISK SKIN ELLER DEKSEL FRA CASE APP // 3. DESEMBER 2015

Hei folkens!! ♥

Dagene flyr og vi har kommet til den 3. luka i kalenderen!! 🙂 Og for en kul gave dere kan vinne! Nemlig skin til pc/mac eller deksel til telefonen din fra Case App! Jeg har selv skaffet meg begge deler, både til min mac og min telefon. Og jeg er så fornøyd. Begge mine har fått personlige bilder på og det synes jeg er så koselig! Det finnes utrolig mange ferdige deksel og som er veldig populære, men for meg passet det med noe personlig. Dette er selvfølgelig helt opp til hver enkelt! 🙂 For å titte på ferdige deksler eller prøve å designe ditt eget, kan du klikke her: CASEAPP

Gaven er sponset av caseapp.no

FOR Å VÆRE MED I DAGENS LUKE NR 3 OM Å VINNE ET SKIN/DEKSEL FRA CASE APP, MÅ DU GJØRE FØLGENDE:

♥ Lik CASE APP sin facebookside HER og Brassefrue sin facebookside HER . (Begge sidene).

♥ DEL dette innlegget på Facebook. (klikk på Del-knappen nederst i innlegget eller kopier adressen og del den på din facebook).

♥ Skriv emailadressen din i kommentarfeltet her i dette innlegget (dette for at jeg skal kunne kontakte deg om du vinner). Bekreft også her at du har likt sidene og delt innlegget.

Vil du ha en ekstra vinnersjanse? Lik Brassefrue på Instagram HER og tag minimun en venn i bildet til luke 3 HER. ( Du får da et ekstra lodd i trekningen).

GAVE TIL ALLE: FRAM TIL 10. DESEMBER FÅR DU 20% PÅ ALLE KJØP HOS CASEAPP.NO VED Å BRUKE RABATTKODEN: KRISTINE20

 Lykke til!!!  Vinneren blir offentliggjort når neste luke legges ut! 😀


 VINNER AV LUKE 2 BLE: JANNE ETTESTAD SKOGLI! Gratulerer! Du vil snart motta en email med din vinnerkode 🙂 Takk til alle som har deltatt!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]