SÅ DU OSS I AFTENPOSTEN?

Hei alle sammen ♥ 

En liten oppdatering på livet! På mandag var vi i Aftenposten i forbindelse med en sak om Julegaver og kjøpepress! Jeg skrev jo et innlegg om dette i fjor som gjorde at jeg ble kontaktet for å si noe mer om saken. Det kommer nok flere innlegg relatert til temaet, men det jeg skrev i fjor kan du lese her: Julegavehysteriet.

Innlegget i aftenposten finner du HER, og jeg må si at jeg er fornøyd med hvordan saken ble skrevet av journalisten. Man vet jo aldri når man snakker med noen fra avisa.. man hører jo om de som mener de blir framstilt helt feil. Men jeg følte at denne journalisten fikk skrevet ned ting jeg sa det og prøvde ikke å sette oss i et dårlig lys. Så takk for det! 🙂 Har du lest artikkelen eller innlegget mitt? Hva synes du?

Ellers er jeg supergira foran ULTRALYD i morra!! Det blir så spennende å se lille nurket i magen og forhåpentligvis se om det blir gutt eller jente. Det er lissom så rart at jeg ikke aner. Jeg vet faktisk ikke om jeg skal få en datter eller sønn i skrivende stund. Forhåpentligvis kommer svaret i morra!! =) Da kan vi konsentrere oss om navn og se på ting som kan passe å kjøpe inn. Siden jeg ikke har barn fra før, så har jeg jo faktisk ingenting. Har fått noe av noen da, så det hjelper på, Men tenk at man skal kjøpe utstyr å klær for et nytt menneske! Det blir veldig stas. Jeg skal prøve å begrense meg så mye som mulig, for de vokser jo så fort! Hørt at folk sitter igjen med ubrukte klær nettopp pga. det. 

Dagene går utrolig fort nå! I dag var jeg og ordna bryna mine hos Pure Joy igjen, så deilig! På mandag skal jeg en tur til Laila´s frisør og ordne håret litt. Det har jeg ikke gjort siden før bryllupet, så det begynner å bli på tide. Får daglig varer i posten eller på mail til kalenderen, så dere kan bare glede dere til resten av lukene!! =) Har masse som skal ut, og forhåpentlig kan jeg glede noen snille mennesker i Desember på denne måten! Kanskje du vinner noe du kan gi bort i gave, så du kan spare litt på pengene i lommeboka di, eller kanskje du fortjener å gi bort noe til deg selv ♥

Nå skal jeg slappe av og kose meg med skriving og planlegging av flere blogginnlegg, så snakkes vi plutselig igjen!! Deler svaret på ultralyden i morra eller på fredag!! Er du spent?

Ha en fortsatt fin kveld!! =) ♥

Følg meg på Facebook HER og Instagram HER !

Delta gjerne i dagens luke som blir avsluttet ved midnatt! 🙂 Gavekort på 500kr! Hurra!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]