LUKE 2: GAVEKORT PÅ 500KR FRA SOFIA MOORE! // 2. DESEMBER 2015

Vinn gavekort på 500kr fra Sofia Moore!


I dagens luke nummer 2 kan du vinne et gavekort på 500kr fra Sofia Moore. Gavekortet er sponset av Sofia Moore! Sofia Moore er en svensk bedrift som har valgt å spesialisere seg på ballkjoler og festkjoler. De holder nå på å etablere seg i Norge og vil i den anledning gi ut et gavekort på 500kr til en heldig leser av denne bloggen. Nettsiden har mange forskjellige kjoler av god kvalitet, samt noe tilbehør som bl.a. vesker! Jeg har selv kjolen du ser i lyseblått i kollasjen over i mintgrønn farge!! Elsker den! 🙂 Det som er utrolig fint med Sofia Moore er at du har perfekt-passform-garanti. Dette fordi du kan få kjolen skreddersydd etter dine mål. Les mer på hjemmesiden og TA EN TITT PÅ UTVALGET HER: BALLKJOLE

 

FOR Å VÆRE MED I DAGENS LUKE NR 2 OM Å VINNE DETTE GAVEKORTET FRA SOFIA MOORE, MÅ DU GJØRE FØLGENDE:

Lik SOFIA MOORE sin facebookside HER , og Brassefrue sin facebookside HER . (Begge sidene).

DEL dette innlegget på Facebook. (klikk på Del-knappen nederst i innlegget eller kopier adressen og del den på din facebook).

Skriv emailadressen din i kommentarfeltet her i dette innlegget (dette for at jeg skal kunne kontakte deg om du vinner). Bekreft også her at du har likt sidene og delt innlegget.

Vil du ha en ekstra vinnersjanse? Lik Brassefrue på Instagram HER og tag minimun en venn i bildet til luke 2 HER. ( Du får da et ekstra lodd i trekningen).

 Lykke til!!!  Vinneren blir offentliggjort når neste luke legges ut! 😀


 

VINNER AV LUKE 1 BLE: KRISTINE FALLET!! Gratulerer så mye! Du vil straks motta en mail og få en herlig pakke fra Body Shop!! 🙂 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]