LUKE 1: GAVESETT FRA THE BODY SHOP!! // 1. DESEMBER 2015

// Vinneren er trukket. Det ble Kristine Fallet. Gratulerer 🙂

Hei dere ♥

Mange har ventet på Desember og nå er den endelig her! Det er noe spesielt med Desember når man jobber på skole. Man får liksom litt tilbake den gode, gamle julestemningen. I klassen min skal vi ta ned et pepperkakehjerte hver dag og så er vi med på Plan-Norges julekalender der vi setter fokus på det å gi, istedenfor å få. Nå har Plan tatt for seg barnekonvensjonen, noe jeg synes er veldig flott. Vi snakket jo litt om dette under FN-dagen og jeg synes det er viktig at barna kan se hvordan andre har det rundt om i verden og ikke bare ha fokus på hva de selv skal få i kalenderen. Det blir spennende å se hvordan 1, klassingene liker denne kalenderen. Jeg tror den vil slå an!!

For alle dere som leser bloggen min har jeg ordnet en egen kalender, sponset av forskjellige butikker rundt omkring. Kanskje kan du vinne en gave til deg selv eller en du er glad i! 🙂 

Nå har vi endelig kommet til LUKE NR 1 og i den så skjuler det seg et fantastisk GAVESETT FRA THE BODY SHOP!!

Gaven er sponset av The Body Shop!

Dette gavesettet er fra Strawberryserien til The Body Shop og inneholder dusjsåpe, body butter, kroppsskrubb, søt badelilje og et såpestykke, alt med deilig jordbærduft!!! Strawberryserien er spesielt populær blant unge jenter, men må si at jeg digger duften selv. Vet ikke om jeg kan kalle meg ung lenger i en alder av 32 år, men jeg selv hadde blitt kjempeglad for denne og jeg tror det er noe som vil passe for de aller fleste. Den lukter så godt at du nesten får lyst til å spise den 😉


Jeg har selv tidligere jobbet i The Body Shop og jeg elsker produktene derfra. Hvem gjør ikke det egentlig? De er delikate, fargerike, lukter helt herlig og er gode mot huden. Produktene er heller ikke testet på dyr, noe som gjør at svært mange sverger til The Body Shop. Produktene kan absolutt anbefales! Du kan lese mer om ingredienser og lignende her: The Body Shop

FOR Å VÆRE MED I DAGENS LUKE NR 1 OM Å VINNE DETTE HERLIGE GAVESETTET FRA BODY SHOP, MÅ DU GJØRE FØLGENDE:

♥ Lik BODY SHOP sin facebookside HER, og Brassefrue sin facebookside HER (om du ikke allerede har gjort det). (Begge sidene).

♥ DEL dette innlegget på Facebook. (klikk på Del-knappen nederst i innlegget eller kopier adressen og del den på din facebook).

♥ Skriv emailadressen din i kommentarfeltet her i dette innlegget (dette for at jeg skal kunne kontakte deg om du vinner). Bekreft også her at du har likt sidene og delt innlegget.

Vil du ha en ekstra vinnersjanse? Lik Brassefrue på Instagram HER og tag minimun en venn i bildet til luke 1 HER. ( Du får da et ekstra lodd i trekningen).

 

Lykke til!!!  Vinneren blir offentliggjort når neste luke legges ut! 😀

 

Det er viktig at du følger oppskriften for å vinne. Jeg sjekker den som blir trukket. Alle kan delta!!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]