JULEKALENDER PÅ BLOGGEN OG NY ULTRALYD! :) HERLIGE TIDER!!

Hei igjen mine fine lesere ♥

Denne uka gleder jeg meg skikkelig til. Det er så mye som skjer, og så mye jeg gleder meg til. Og nå skal jeg fortelle dere om alt sammen. ♥

For det første blir det mest sannsynlig en IKEA-tur i morra. Der er det så lenge siden jeg har vært og det er jo så stas og titte rundt på alt krims krams de har til en billig penge. Ellers er det jo 1. desember på tirsdag, noe som betyr MIN FØRSTE JULEKALENDER PÅ BLOGGEN!! Og som jeg gleder meg!! Det bør forresten dere gjøre også, for det er utrolig mange flotte gevinster med i kalenderen. Jeg er helt overveldet over hvor mange jeg har fått til gode samarbeid med og som vil sponse produkter og gavekort til mine lesere!!

De som er med er blant annet Change Lingerie, The Body Shop, Chanti, Case App, Fredrikstad Blomster, Laila´s Frisør, Pure Joy og mange fler. Premiene i kalenderen har en verdi på over 10 000kr. LIK SIDENE MINE PÅ FACEBOOK OG INSTAGRAM FOR Å FØLGE MED PÅ KALENDEREN FRA DAG TIL DAG!!

NY ULTRALYD

Ellers var vi jo på ultralyd for et par uker siden der vi så at alt var bra med den lille babyen i magen, men vi fikk ikke vite hvilket kjønn som befinner seg der inne. Les innlegget HERPå torsdag skal vi på ny ultralyd!! Denne er privat og vi får derfor litt mer tid der inne. Håper veldig på at vi får vite noe mer nå. Ikke at det egentlig er så forferdelig viktig, men det er noe med at når man har bestemt seg for at man vil vite det, og det ikke skjer… Ja, du skjønner hva jeg mener! Klarer ikke vente til fødsel nå vettu 🙂

Så da blir det oppdatering på dette innen uka er omme og!! Hva tror dere? GUTT ELLER JENTE?

Kommer du til å være med på årets julekalender på bloggen?

#julekalender #kalender2015 #gaver #jul #desember #ultralyd #guttellerjente #gravid #brauke #ikea #følgmed

LES OGSÅ: FLOTT HÅR TIL JUL!!

Følg meg på Facebook HER og Instagram HER !

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]