NÅ SKAL HUDEN VÅR BLI FIN!

Hei dere ♥

Gjennom et samarbeid med Âme Pure har både jeg og min lillebror Philip fått lov til å teste ut hvert vårt produkt som skal gjøre huden super fresh og fin! Vi har akkurat begynt behandlingen og er kjempespent på om de gir så gode resultater som vi hører folk sier. Litt morsomt er det også at etter jeg startet dette samarbeidet fikk høre fra ei venninne hvor bra produktene er og hvor mye det har hjulpet på henne. Dette gjorde jo at jeg bare ble enda mer gira. 🙂 Les videre under bildet for å få vite mer om hvert produkt!

Innlegg i samarbeid med Âme Pure

Philip tester:

CIT FACE ROLLER BASIC

Denne skal brukes i ansiktet og er kjent for å hjelpe mot aknearr, linjer, rynker, store porer, grov hudstuktur og pigmentflekker. For Philip ville vi teste dette i forbindelse med aknearr han har i ansiktet. Behandlingen er perfekt for å kunne behandle slike hudproblemer selv, hjemme. Den har blitt testet i en rekke kliniske studier som har vist dokumentert effekt. Resultatet gir en glatt, jevn og forynget hud. Behandlingen er ment å vare i 8 uker.

Pakken du får inneholder en CIT Face roller, en Collagen Therapy Gel som skal smøres på rett etter behandling, samt 3 stk âme pure Sanitizer Spray. CIT Rolleren kommer med forskjellige nållengder og her avhenger det av hva du vil bruke behandlingen til. Du kan lese mer om både det og mer om produktet og tilbakemeldinger HER. Philip bruker en med nåler som er 0.75 mm lange.

Kristine tester:

TRIPLE MULTIPLEX CELLULITE OG STRETCH MARKS BEHANDLING

Denne behandlingen skal brukes på kroppen og kan faktisk ikke brukes i ansiktet fordi nålene er 1mm lange, noe som blir for mye for ansiktet. Behandlingen brukes for å redusere cellulitter og strekkmerker man har på kroppen, i tillegg til å stramme inn f.eks lår. Den skal kunne slanke dine lår med 1-2 kg. Erfaringen til Âme Pure viser at man oppnår mellom 50- 80% reduksjon av strekkmerker og cellulitter, noe jeg mener er veldig bra. Tenk så deilig å endelig få bort merkene du trodde skulle være der for alltid. Behandlingen er ment å vare i 8 uker, men man kan redusere cellulitter og strekkmerker ytterligere om man repeterer behandlingen. Husk bare å få en ny roller, da den blir slitt etter ca 8 uker. Triple Multiplex er en av markedets mest dokumenterte hudbehandlinger. Ganske betryggende for en som ikke har prøvd sånt før!

Jeg ville teste denne for å se om den kan få bort/redusere noen gamle strekkmerker jeg har og redusere cellulitter som jeg tror de fleste jenter har litt av 🙂 Jeg er jo gravid, så jeg har valgt å bare teste to små områder for å se om dette fungerer. Gjør det det, skal det rulles på etter fødselen, for da er det sikkert enda mer å ta tak i! Jeg har hørt masse positivt om produktene og etter en uke med behandling synes jeg at jeg allerede kan se litt forandring. Det blir spennende å følge med videre! For å lese mer om behandlingen eller høre hva andre synes om det, kan dere trykke HER.

Pakken jeg fikk har dette herlige innholdet, og en kjempefin svart mappe til å oppbevare alt i. Sånt liker vi ♥

Nå er vi akkurat i gang, men skulle noen lure på noe, er det bare å fyre løs i kommentarfeltet. Jeg skal svare så godt jeg kan og i tillegg så har Âme Pure en helt super kundeservice som svarer raskt på spørsmål selv en lørdagskveld. Kan jo også nevne at det nå er kampanje på begge behandlingene, så det er en del å spare! 🙂 Sjekk ut HER.

Har du prøvd denne behandlingen, eller kunne tenkt deg det?

#amepure #cit #body #face #roller #citroller #faceroller #behandling #finhud #skjønnhet #8uker #strekkmerker #cellulitter #aknearr

Følg meg på Facebook HER og Instagram HER !


 

Følg også med på neste innlegg. Da skal jeg fortelle om spennende ting som skjer denne uka. Dagene flyr så fort, så rekker nesten ikke å få postet alt! =)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]