FLOTT HÅR TIL JUL!!!

Her dere ♥

Er håret ditt klar for jul? 🙂 Dette er tiden hvor mange velger å gjøre noe med tufsene de har på hodet. Kanskje skal man på julebord, juleball eller bare har lyst til å freshe seg litt opp før jul og nyttår!! Mange velger å ta turen innom en frisør i Desember, og på onsdag sveiva jeg innom Laila´s Frisør i Fredrikstad for kaffehygge og litt hårprat. Laila satt opp håret mitt i en kjempekul frisyre som passer fint nå til jul! Jeg synes fletter er så kult, så vi valgte å prøve det denne gangen. Vanligvis har jeg jo håret ut, men forandring fryder! Sjekk ut dette..

Innlegg i samarbeid med Laila´s Frisør

Laila´s frisør ligger midt i Fredrikstad sentrum. Nærmere bestemt storgata 1. Det er en ganske nyoppstarta salong, men Laila har jobba som frisør i 8 år og har mye erfaring. Salongen er liten og veldig koselig! Dessuten har den veldig gode priser og absolutt noe for deg som ikke vil bruke en formue, men som samtidig bryr deg om håret ditt! ♥

Jeg bare elsker å være hos frisøren. At noe kan ordne og styre med håret mitt og få det til å se flott ut er så herlig. Føler meg alltid så fresh og fin når jeg går ut av salongen! Håret mitt har blitt ganske langt nå og det er jo egentlig veldig mye å gjøre med det, men jeg er ikke så utrolig flink til å ordne sånt selv, så da er det veldig deilig med ekspertise. Noen flere som liker å gå til frisøren?

Slenger med noen fler bilder så dere kan se både hvordan det var før og etter..

FØR.

ETTER.


Var ikke dette en kul flettevariant?

Her ser dere den lille koselige salongen!


Det var en annen kunde der samtidig som skulle farge Balayage. Det virker så spennende og noe jeg fikk lyst til å prøve selv egentlig! Kanskje det blir det nestegang!?


Vakre, blide Laila..:)

EKSEMPEL PÅ PRISER:

Herreklipp   350kr    

Dameklipp    fra 280 – 500kr (avhengig av lengde)

Studentklipp   250kr               

Barneklipp   250kr                   

Lugg   fra 60kr                       

Barbering   150 – 200kr

Farge hår   fra 450 – 1400kr


Ta gjerne kontakt. Laila blir kjempeglad for nye kunder 🙂

Har du tenkt deg en tur til frisøren i Desember? 

#frisør #hår #skjønnhet #oppsett #jul #desember #julehår #lailasfrisør #klipp #farge #samarbeid

LES OGSÅ: RESULTATET AV ULTRALYDEN!

Følg meg på Facebook HER og Instagram HER !

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]