PASTA MADE IN HEAVEN!! TOO GOOD TO NOT SHARE!

Hei alle flottinger!! ♥

På fredag var det duket for litt kosemat og jeg bestemte meg for å diske opp en rett jeg kun har spist noen få ganger, men som er helt himmelsk. Dette ble tredje gang jeg skulle lage denne retten og jeg fant rett og slett ut at den er for god til å ikke dele med seg. Derfor befinner den seg nå på bloggen. Sharing is Caring ♥ Denne retten ble første gang lagd som venninnekos-middag for noen uker siden da vi var på fjellet. Den kom som et tips fra Blomsterlise, som forøvrig legger ut mange gode retter som jeg bare kan drømme om å lage. Denne retten er derimot veldig enkel og ekstremt god på en gang. Det passer meg bra!! 🙂 

Du trenger:

 • 500 gram pasta (Da blir det nok til 4 – 5 personer).
 • 1 hel hvitløk. Er du veldig glad i hvitløk kan du ta enda mer her.
 • 3 pk. med bacon (Jeg brukte stjernebacon fra Gilde).
 • 2 glass med pesto (evt. 3 glass om de er små).
 • 1 stor pose med spinat.
 • Hvitløksbaguetter.
 • Parmesan til å rive.Slik gjør du:

 1. Kok pastaen etter anvisning på pakka. Jeg brukte taglietelle, men her står man fritt til å bruke hva man liker best! Har prøvd flere varianter. Sett samtidig på ovnen og stek hvitløksbaguetter når den er klar.
 2. Klipp bacon i passe store biter og stek de i panna. Her trengs ikke ekstra fett. Baconet stekes til det begynner å bli sprøtt (men ikke brent).
 3. Rens og klargjør hvitløksfedd fra en hel hvitløk.
 4. Skjær hvitløken i skiver som vist på bildet. Dette for å få en litt mer nøtteaktig smak.
 5. Ta bacon ut av panna. Stek så hvitløken i fettet fra baconet. Hell så i hele posen med spinat. Det ser veldig mye ut, men det synker sammen på et blunk.
 6. Når pastaen er ferdig heller du av vannet og blander inn pestoen.
 7. Til slutt blander du sammen pastaen med hvitløk og spinat. Helt til slutt blander du inn baconet.

Nå er retten klar til å nytes!! Serveres med hvitløksbaguetter og revet parmesan!! 🙂 Retten er enkel, rask og helt nydelig! Nam nam!!

TIPS!! Når du skal velge pesto så velg en som er litt mørkere og med mer olje. Ikke velg den billigste du kommer over. Jeg fant bare denne når jeg skulle lage retten, men har brukt pestoer som er mye bedre de to andre gangene jeg har lagd dette. Man tror kanskje det er det samme, men det er det altså ikke! Er man en god kokk, kan man jo prøve å lage sin egen pesto. 🙂

Fikk du lyst til å prøve denne retten? Passer spesielt godt til helgekos synes jeg! ♥

#mat #kosthold #matprat #middag #middagstips #dagensmeny #meny #oppskrift #pasta #pesto #bacon #spinat #hvitløk 

LES OGSÅ: RESULTATET AV ULTRALYDEN!!

Følg meg på Facebook HER og Instagram HER !

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 • [instagram-feed]