RESULTATET AV ULTRALYDEN !!

Hei dere ♥

Som dere vet dro vi på fredag spente avgårde til sykehuset i Østfold for å dra på den obligatoriske ultralyden. Ultralyden er et gratis tilbud til alle gravide og selvfølgelig ville vi ta imot det tilbudet. Hovedhensikten er å se om alt står bra til med det lille nurket, se hvor morkaka er plassert og å fastsette endelig termindato. I tillegg så ønsker nok de aller fleste å få vite om det er en liten gutt eller ei jente som bor inne i magen! Vi ønsket også det, og hadde fått mange tips om hva folk trodde det var. De fleste har sagt gutt, så vi var veldig spente på å få dette enten bekreftet eller avkreftet. For min del spiller det ingen rolle hva det blir, og jeg har heller ikke hatt noen spesiell følelse på det ene eller andre… Vel, nå var det endelig vår tur og det kriblet skikkelig i magen!!!


Vi fikk også med oss noen koselige bilder hjem! =)


Mailson før vi gikk inn! 🙂


Det splitter nye sykehuset! Her skal jeg føde ♥

Her kan dere se video tatt utafor sykehuset før vi går inn!!

video:img1690

Herlig å få sett lille babyen! Så rart at denne lille skapningen lever inni kroppen min! 🙂

 

Her ser dere vi snakker om resultatet etter at vi har kommet ut igjen!! Blir det gutt eller jente?

 

video:img1692

 

Hva synes du om resultatet vårt? 🙂 ♥

#gravid #svangerskap #ultralyd #aprilmamma2016 #19uker #resultat #mamma 

LES OGSÅ: PAKK DEG INN I EN DEILIG GRÅ KÅPE

Følg meg på Facebook HER og Instagram HER !

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]