FÅR VI GUTT ELLER JENTE?

Hei alle sammen ♥

Under graviditeten når man forskjellige stadier. Først tar man en graviditetstest som slår positivt ut. Jeg husker godt den dagen. Den første testen jeg tok var ganske svak og jeg ble derfor veldig usikker på om den stemte. Derfor var det første jeg gjorde dagen etter å haste avgårde til Rimi for å kjøpe en ny en. Den var også litt svak, men nå fikk jeg faktisk surra meg til å lese på pakka at det hadde ikke noe å si om den var svak. Var det en strek, så var du gravid. Vi ble selvfølgelig kjempeglade begge to, men jeg tror det tok hvert fall en uke før jeg skjønte at nå må jeg nesten være gravid. For sikkerhets skyld dro jeg til legen og sjekka. Og joda.. 😀

Det at vi skal ha barn har nesten ikke gått opp for meg enda og nå er vi i uke 19. Innimellom så tar jeg meg selv i å tenke.. Åja, stemmer det. Jeg er jo gravid jeg. Det har kanskje noe med at jeg var i ganske god form de første 12 ukene. Kastet faktisk ikke opp en eneste gang og det er utrolig deilig. Så når man ikke merker så mye til det, blir det nesten at man kan glemme det litt. Etterhvert har jeg fått litt plager i ryggen og bekkenet og det gjør jo at man ikke glemmer så lett 🙂 Dette er helt nytt for meg, så jeg har ingen erfaring fra tidligere, men håper virkelig at ikke ryggen blir verre, for det er fortsatt veldig lenge igjen.

Da det var gått 12 uker dro vi på ultralyd for å sjekke at alt var bra. Denne var privat og ikke noe vi måtte, men noe vi ville. Heldigvis så alt bra ut og det var utrolig gøy å se en liten krabat være så aktiv inni i magen, selv om jeg ikke kunne kjenne noen ting til det. Babyen sparket i fra i «mageveggen» og storkoste seg så det ut som. En spesiell følelse.

Om det er ei jente eller en gutt som gjemmer seg inne i magen er utrolig spennende og noe vi har grublet på siden vi fikk vite at vi skulle ha barn. Folk spør meg hva jeg tror, og hva magefølelsen min sier.. Men for å være helt ærlig, den sier ingenting. Jeg har virkelig ikke noe sterk følelse på enten det ene eller det andre!! Og så hører jeg folk sier at de var skråsikre på hva det var fra helt tidlig i svangerskapet. Jeg vet nesten ikke om jeg skal tro det.. eller om det er sånt som er lett å si i ettertid! Uansett, så har ikke jeg peiling og er utrolig spent på hva det er. PÅ FREDAG SKAL VI PÅ ULTRALYD PÅ SYKEHUSET!!! Kanskje vi da får svar på hvilket kjønn det er! Vet i hvert fall at mannen blir veldig skuffa om vi ikke får sett det! 🙂

I ventetiden har jeg selvfølgelig prøvd meg på noen egne tester for å få en indikasjon på hva det kan være. Disse har jeg prøvd meg på..

RINGTESTEN – den går ut på at man skal holde en ring i en tynn hyssing eller et hårstrå enten over magen eller håndleddet. Hvis ringen begynner å bevege seg fram og tilbake skal det visst være en gutt og hvis den begynner å bevege seg i en sirkel skal det være ei jente. Min bevegde seg sidelengs. Og i følge denne testen får vi gutt.

PLUMBOTESTEN – Denne ble jeg anbefalt av ei på jobben og måtte jo bare prøve. Høres ikke så delikat ut, men du skal blande urinen din med 2ss. plumbo. La det stå i 30 minutter og se på fargen. Blir den rød/brun/svart får du gutt. Blir den blå/grønn blir det jente. Min ble mørk brun (som mørkt øl). Husk: gjør dette ute. Stinker 😉 I følge denne testen får vi gutt.

HJERTEFREKVENS – Det sies at om barnet har en hjerterytme på over 140 slag i minuttet så er det jente, og under 140 slag så blir det gutt. Min baby hadde 150 slag, så da skal dette tyde på at vi får jente. 

MAGEFORMEN – Det sies at guttebabyer ofte har en litt mer spiss form på magen, mens jentebabyer har mer rund form.. Her kan man jo bedømme selv! 🙂


♥ 18 uker ♥

Det finnes mange tester å ta, men det er jo bare myter så jeg vet ikke helt hva jeg skal tro. Vi får vel bare vente å se 🙂 Følg med på bloggen til helgen hvis du vil vite svaret!!

Hvis du er/har vært gravid.. hvordan opplevde du alt dette med kjønn? Fikk du en følelse? stemte den?

Hvis du ikke er/har vært gravid.. Skulle du ønske å få vite kjønnet på barnet?

#svangerskap #gravid #uke18 #mage #kjønn #gutt #jente #tester

LES OGSÅ: DRITT LEI JULEGAVEHYSTERIET!   Følg meg på Facebook HER og Instagram HER !

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]