PAKK DEG INN I EN DEILIG GRÅ KÅPE!!

Hei dere ♥

Da kommer kåpe-innlegget som ikke fikk «sendetid» før nå grunnet terrorangrep i Paris. I dag har jeg bevisst holdt meg litt borte fra nyhetene, fordi jeg blir så ekstremt oppslukt og klarer nesten ikke tenke på annet. Husker da tragedien skjedde på Utøya i 2011.. Jeg satt å så på nyhetskanalen nesten 2 døgn i strekk. Det er forferdelig trist alt som har skjedd og trist at det kommer til å skje flere tragedier i tiden som kommer, men så skal man kunne glede seg litt over gode ting i livet også.

Og akkurat nå er det denne fine kåpa som jeg har fått tilsendt av SheIn.com… 🙂 Den passer perfekt nå på høsten og er deilig å pakke seg inn i når det er litt surt i lufta. Godt å kunne ha en kåpe som både er litt fin, og som går litt nedover beina..! For å se pris og mål klikk HER. Ser i ettertid at jeg skulle strøket den litt, men pytt sann :p

Annonselenker


For fler bilder klikk HER


Hihihi.. Rosa sokker 🙂


Kåpe fra SHEIN og skjerf fra BUYHELSE.

Har du en kåpe som passer perfekt om høsten?

#kåpe #mote #fashion #sponset #høst #autumn #shein #musthave 

LES OGSÅ: FEIL Å SYNES SYND PÅ TERRORISTENE?

Følg meg på Facebook HER og Instagram HER !

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]