HODESTUPS FORELSKET…

Hei fininger ♥

I dag skal jeg fortelle dere om min nyeste forelskelse.. Nemlig dette skjerfet fra Buyhelse. Det er så mykt og deilig, i tillegg er det stort og godt å ta rundt seg. Dere kan tro jeg var i ekstase da jeg åpnet pakken og så at det var like fint som jeg hadde forestilt meg. Jeg fikk det tidligere i uka og har stort sett hatt det på meg siden da!! Jeg er en person som har vært misunnelig på alle andre som har hatt fine, store og varme skjerf og nå har jeg endelig fått mitt eget. Det har vært et stort savn. 

Skjerfet jeg fikk er i fargen burgunder og jeg elsker det. Jeg tror faktisk det passer til alt, og det føles absolutt riktig nå på høsten. Skjerfet er i størrelsen 64 x 202 cm, noe som er skikkelig digg. Bare å tulle seg inn når kulda setter inn. Det er i 80% ull og 20% nylon, noe som gjør at det både er varmt og veldig mykt.

Jeg har ventet på det perfekte været hele uka for å få tatt noen fine bilder, og i dag kom det. Så da tenkte jeg å dele noen bilder av min nye forelskelse!! Skjerfet fåes i flere delikate farger og har en god pris. Sjekk det ut HER.

Skjerfet er sponset.

 


Jeg stråler om kapp med skjerfet mitt 😉


Her ser dere den fulle lengden på skjerfet..


Uke 17 ♥ Begynner å få mage..:)


Verdens beste skjerf! Klikk HER

Dere har sikkert skjønt at jeg er begeistret, og jeg kan med hånden på hjertet si at dette er det beste skjerfet jeg har hatt! Absolutt noe jeg vil anbefale og som også kan være et godt julegavetips for dere som har begynt å tenke på det. Ja, vi er jo faktisk i November og tiden går veldig fort!! 

Kunne du tenke deg et slikt skjerf? Hvilken farge er din favoritt?

#mote fashion #skjerf #høst #vinter #buyhelse #favoritt #forelskelse #burgunder 

LES OGSÅ: AUTUMN MUST HAVE + RABATTKODE   OG   JA, JEG ER GRAVID! 🙂

Følg meg på Facebook HER og Instagram HER !

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]