HALLOWEEN FOR GRAVIDE!

Hei dere ♥

Denne uka her gått i ett med både låsning i bekkenet og foreldresamtaler. Jeg har nå merket min første ordentlige plage som gravid. Jeg har hatt litt småvondt i ryggen en stund, men for ca en uke siden satt det seg skikkelig og det viste seg å være en låsning i bekkenet/nederst i ryggen. Jeg har gått til kiropraktor to dager denne uka og skal to dager den kommende uka også… Det hjelper jo litt på, men det har ført med seg både stiv nakke og hodepine, og siden jeg ikke kan ta ibux, så har det ikke alltid vært like kult. Jeg føler meg iallefall bedre enn for en uke siden, så da skal jeg vel være fornøyd 🙂

I helgen, når de fleste andre kledde seg ut, spurte om knask eller knep eller festa, benytta jeg sjansen for en skikkelig venninnehelg med godis og deilig mat. Fredag fikk jeg besøk av besteste Hege og på lørdag var det duket for pysjamasparty for voksne. Det høres kanskje litt barnslig ut, men koseligere får du det ikke. Sverigetur på dagen for å handle inn alt for mye godteri, brus og god middag. Og så var det bare å plane ut på hver sin sofa eller madrass, sette på film-maraton og hive innpå med godsaker!! Såå koselig og en halloween perfekt for en gravid kvinne. Ingen av de andre er gravide, men snille som de er tok de hensyn til meg. Og så er det deilig med rolige helger også, uten at det må være vin inne i bildet. Selv om det som regel er veldig hyggelig det og 😉

Vi var litt tvil om vi skulle dele disse bildene med noen… men her kommer et lite utvalg. Vi kjøpte selvfølgelig alt for mye godteri. Vet ikke helt hva vi tenkte på. Var vel redde for å ikke få nok. hehe!! :p Her var det ingen fare! Ikke kom det noen halloweenbarn på døra engang. De gikk hvertfall glipp av noe!


Så fornøyd med tilværelsen…:)


Her er det rigga til for en helaften med godis og film!!! 


Jeg vil også ha… :p – Gerbara


Er fornærma for at ho ikke har fått noe snacks enda..


Så mange fristelser..


Nuttis, i godt humør som vanlig!!


Mie har lagt seg godt tilrette!! 🙂


Ho gravide insisterte på appelsin!!! Nammmm 🙂


Dagen derpå… Det tar på med jentekveld..;)

Blir man noen gang for gammel for pysjparty?

#pysjparty #gravid #jentekveld #franskbulldog #godis #halloween 

LES OGSÅ: AUTUMN MUST HAVE + RABATTKODE TIL DEG   OG   GRAVID OG PLANENE FRAMOVER

Følg meg på Facebook HER og Instagram HER !

SheIn -Your Online Fashion Black&White Dress

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]