JA, JEG ER GRAVID!! :)

Hei igjen vakringer ♥

Nå har jeg fått mange tilbakemeldinger på innlegget jeg postet i natt ( GRAVID ELLER BARE FET?) og nesten alle tror at jeg er gravid. Faktorer som at magen har den typiske runde gravidformen, at genseren jeg har på meg er fra mammaklæravdelingen på Hennes & Maurits og at noen av mine hashtags i dette innlegget og tidligere innlegg tyder på en liten en i magen. Det er utrolig hva folk legger merke til, men det er jo litt gøy også.

Svaret er altså at JA, JEG ER GRAVID!! Vi skal ha en liten baby i slutten av april 2016. Hva det blir vet vi ikke enda, men vi er utrolig spente. Dette er jo første barnet vårt, så alt er nytt. Må legge til at vi er utrolig glade for nyheten og det er deilig å endelig kunne dele det med flere. Å holde det skjult i så mange uker er hverken lett eller gøy. Man vil jo fortelle hele verden om det, når man opplever noe stort! Både jeg og mannen er superglad for tilværelsen og kan nesten ikke vente!!! ♥

Jeg går nå inn i den 15. graviditetsuka i morgen og merker at magen vokser mer om mer omtrent for hver dag. Fram til nå har jeg egentlig bare følt at jeg har sett litt tjukk ut, og sånn er det kanskje i begynnelsen. Det blir deilig når magen faktisk kommer fram og folk ikke er i tvil lenger om jeg er gravid eller ikke!! Klær har begynt å bli et problem, spesielt bukser. Jeg har derfor kjøpt meg to mammabukser og en genser, som dere ser på bilde. Og ja, den er fra H&M. Godt observert folkens. Jeg synes den var så søt med den sløyfa man kan knyte over magen! =) Jeg kunne godt tenke meg å kjøpe mye mer, men jeg må stoppe meg litt. Det er jo begrensa hvor lenge jeg trenger disse klærne, men de er veldig behagelige så absolutt å anbefale. 


Fosteret er 12 uker og ca 6cm fra hode til stump..♥

I uke 12 var vi på ultralyd og alt så bra ut med fosteret! Den var svært aktiv og vi kunne se at han/hun sparket fra i mageveggen og hoppet opp inni der. Nyter den gode plassen så lenge det varer. Jeg synes det er utrolig spennende med alt som skjer inne i magen og så mye som utvikler seg på kort tid. Ikke rart at jeg har vært trøtt de siste ukene. Det blir jo faktisk skapt et menneske inni meg. Absurd og helt magisk på en gang!! Jeg har heldigvis sluppet unna med de store plagene. Jeg har vært veldig trøtt og følt meg litt oppblåst og sånn, men så og si ikke kvalm. Jeg har ikke kastet opp en dag og det er jeg utrolig glad for. Jeg er svært sulten og kjenner at jeg er veldig avhengig av å spise regelmessig. Før kunne jeg jo gå 6 timer mellom hvert måltid og sånn. Det går ikke lenger. 

Jeg prøver å spise variert og drikker mye vann. Men jeg kan fortsatt bli flinkere på kostholdet. Men så lenge jeg ikke er kvalm og kaster opp, så får jeg nok i meg mye av det jeg trenger. Jeg har jo hørt om de som ikke har klart å få inn noe som er sunt i det heletatt, så der er jeg heldig. Treningen har uteblitt oppunder 100% siden jeg fant ut at jeg var gravid. Ikke fordi jeg ikke tør å trene, men fordi jeg har vært så utrolig sliten og ikke hatt overskudd. Nå begynner energien sakte, men sikkert å komme tilbake, så da er det snart på tide å gjøre et lite comeback på treningsfronten. Det er jo lurt å være i form til fødselen, samt å ha litt godt grunnlag for tiden som kommer etterpå også.

Dette blir en ny og spennende tid for oss, og nå som nyheten er ute, kommer jeg til å skrive litt om dette på bloggen også. Nå har bloggen min snart vært innom alle kategorier.. Mote, sminke, reising, samfunnengasjement, bryllup og nå svangerskap og mammablogging. Håper dere liker det og vil følge med meg videre på ferden 🙂 Man leser jo stprt sett om unge mødre i bloggverden, så kanskje jeg kan tilføre noe nytt! 

Følg meg på Facebook HER og Instagram HER !

#gravid #svangerskap #spent #baby #babyverden #mammablogg #april2016 #15uker

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]