GRAVIDITET OG PLANENE FRAMOVER!

Hei igjen folkens!! ♥

Først må jeg bare si Tusen takk for alle tilbakemeldinger jeg/vi har fått etter at jeg postet innlegget om at jeg er gravid i går. Det er utrolig koselig og store deler av dagen i dag har gått med til å svare på alle meldinger og kommentarer jeg har fått!! 🙂 Vi gleder oss utrolig masse og det er så deilig at det endelig er offentlig! Noen på jobben visste det allerede, men nå er det oppe og ute og jeg har fått så mange koselige og positive tilbakemeldinger derfra også! Så herlig ♥

Det er første gangen jeg er gravid, så alt er helt nytt for meg. Heldigvis har jeg både familie og venner som har vært igjennom greia mange ganger. Nå begynner jeg for fult å tenke på fremtiden. Hvor skal vi bo? Hva trenger vi til babyen kommer? Hva skal barnet hete? osv osv. Vi har så mye i vente, og jeg gleder meg til å dele smått og stort på bloggen framover. Vi bor hos broren min nå, noe som går veldig fint, men som ikke er helt ideelt når det kommer en liten en til i hus. Har tenkt mye på hvordan vi skal organisere det her for å få til ting, eller om vi skal prøve å se oss om etter et nytt sted før barnet kommer. Ingenting er bestemt enda, men regner med at brikkene faller litt mer på plass om et par måneder. Jeg vil gjerne høre hvordan dere bodde og hadde det da dere skulle få et barn for første gang! 🙂 Hva er viktig å tenke på?


Meg og lille, vakre Sander ♥ Det var dette bilde jeg la ut som jeg hashtagga #øvermeg, som fikk folk til å begynne å lure litt! 🙂

Husker dere at jeg lagde et innlegg om mine October Goals? Dere kan lese det HER. Poenget med et sånt innlegg er jo selvfølgelig å følge det, men det er jo ikke allitd like lett. Ofte blir det bare med tanken og ting koker bort. Jeg tittet innom ista for å se hva jeg har fått til så langt og for å trappe opp ting jeg har vært dårlig på. Det første punktet mitt var å planlegge uka på søndag. Det har jeg gjort de to siste ukene og det er utrolig deilig. Det gjør at jeg faktisk husker å ta de telefonsamtalene jeg skal ta den dagen og gidder å rydde kjøkkenet fordi det står på planen. Kjekt.

Videre på lista står:

Være aktiv hver dag. Med mindre jobb teller er denne ikke gjennomført. Det har blitt mye sofa! 🙂

Lese en bok. Ikke gjort. 

Spise fisk to dager i uka. Neida..

Alltid frukt i huset. YES, det har jeg. Spiser stort sett noe hver dag. Mest mandariner om dagen!

Rydde i tinga mine. Jeg har begynt, men ikke ferdig.

Sove mellom 7 og 9 timer. Her er det opp og ned. Jeg må nok skjerpe meg litt 🙂

Bake hjemmebakt brød eller rundstykker. Pfff.. det tror jeg ikke skjer. Jeg skal prøve altså.

Spare penger. Har ikke brukt så mye så langt iallefall.

Få flere lesere på bloggen. Det har økt i det siste, så får vi se hvor det ender 🙂

Oppdatere instagram. Her er jeg i gang igjen 🙂 

En annen ting dere. Når vi er inne på oktober.. Pleier det å være så kaldt i oktober?? Jeg fryser så mye om dagen og i skrivende stund sitter jeg under dyna i senga mi. Når jeg sitter i sofaen har jeg konstant et pledd rundt meg. Hva skjer med oktober? Får nesten desemberfeeling av dette her jo. Resten av kvelden for min del skal gå med til å se på Jakten på Kjærligheten og bestille meg en kjole fra Sofia Moore. Tenkte jeg skulle velge en som kan brukes når jeg får litt mage også!! 🙂 

Følg meg på Facebook HER og Instagram HER. Ønsker alle en strålende kveld!! ♥

#gravid #svangerskap #baby #15uker #planer #october #goals #tusentakk #happy #lykkelig

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]