GRAVID ELLER BARE FET?

Hei dere ♥

Som sikkert mange har lagt merke til så har jeg «est litt ut» i det siste. 6 kg har kroppen min fått siden sommeren tok slutt. Og magen er stedet der det meste har lagt seg. Folk har begynt å titte ned på magen min de siste par ukene… og jeg vet hva som foregår inne i hodene til de mange som kommer med det de tror er diskré blikk.. Har Kristine blitt gravid eller har ho bare lagt på seg? Og selvfølgelig kan du ikke spørre, for det ville vært utrolig frekt om du spurte og svaret er at jeg bare har spist litt ekstra mye godis og fet mat i det siste. Tenk så pinlig. 

Men siden jeg nå deler «lagt-på-seg-bilder» og spekulasjonene her på bloggen, så er det nå åpent til å si hva du tror!? Gravid eller bare fet? (ps: jeg mener ikke at jeg er fet, men sånn i forhold til for noen måneder siden..) Sannheten får dere snart! =)

Hva tror du?

#gravid #fet #mage #baby #svangerskap #gåttopp #kropp #helse #livsstil

LES OGSÅ: OCTOBER GOALS! og WHITE OR BLACK OR BOTH? Følg meg på Facebook HER og Instagram HER

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]