BRYLLUPET – MAKEOVER WEEK!

Hei vakre mennesker ♥

Nå har det gått to måneder siden bryllupet og det er så mye jeg vil dele med dere. Dette innlegget skal derfor vies til alle forberedelsene og da spesielt i uka før bryllupet, for da skjedde det ikke rent lite. Både jeg og hyttetomta fikk en real makeover og gjorde oss klare til den største dagen i mitt liv! ♥

Nå tror du kanskje at jeg brukte uka på å sette på extentions og fakenegler, men det gjorde jeg altså ikke. Jeg ville være mest mulig naturlig, men selvfølgelig ville jeg også se best mulig ut. Neglene prøvde jeg bare å spare litt, og lakket de med en helt nøytral, lys farge på selve dagen. Ellers var jeg så utrolig fornøyd med bryndesignet jeg fikk hos Purejoy sist jeg var der, at jeg valgte å freshe opp de også med voks, napp og farging. Det er alltid så koselig å komme til Nina, og jeg har begge gangene fått mye skryt for resultatet. Dette skjedde på onsdag før bryllupet. Du kan trykke HER for å lese om første gang jeg var hos Nina, og for å se før/etter bilder. 

Behandlingen hos Purejoy er delvis sponset


Nina klar til å angripe ansiktet mitt! Litt moro må vi jo ha det og.. 🙂


Modern fikk også fixa på bryna før bryllupet! 🙂

Dagen etter, på torsdag bar det avsted til frisøren. Egentlig så synes jeg at jeg hadde en ganske fin hårfarge, men på bilder så kom det veldig tydelig fram at det var en ettervekst der. Og det ganske langt ned i håret. Derfor farget jeg håret i en lekker sjokoladebrun farge som visstnok ikke er så langt ifra min naturlige farge. Jeg var hos Therese Hoff, som må være byens beste frisør. Salongen ligger i gågata i Fredrikstad og det jobber flere gode frisører i salongen! Jentene er alltid så blide og hyggelige også, så det er en fryd å komme dit! 🙂 (Ikke sponset). Jeg har ikke bilde fra selve frisørturen, men her er et bilde fra slik håret var får jeg farget det:


Litt ettervekst ja.. Etter bildet ser dere jo på slutten fra stylinga.

Nå begynte jeg å bli fornøyd med meg selv og klar til den store dagen, men på hytta så var ikke alt helt klart. Godt at jeg hadde fri uka før bryllupet for der ble det mer jobb enn jeg hadde forventet. Vi lagde en ny sportsplass på hytta i ukene før brylllupet, noe som gjorde utrolig mye for helhetsinntrykket av tomta. Dette er noe familien hadde planlagt en god stund, men det kunne vel ikke passet bedre nå. Jeg vil vise dere et før og etter bilde av den plassen, slik at dere kan få et inntrykk og så skal jeg vise dere fler bilder av hvordan vi pyntet på tomta i et eget innlegg.


Det ble så fint med det nye gresset, og enda finere ble det når vi fikk satt på plass bord og stoler og pyntet plassen! Bare sjekk her:


Rart at dette er samme plassen som dere ser på «før-bildet». 

Dagene gikk utrolig fort og vi ga oss ikke før rundt kl 23 fredagskvelden. Da skulle jeg hjem og dampe kjole og legge fram alt jeg trengte til dagen etter. Det var hektisk, og bare gled dere til jeg skal fortelle om kjolen. Det trenger et eget innlegg 🙂

Lørdag 27. juni, vår bryllupsdag ble jeg hentet kvart på ni hjemme hos meg selv, og da bar det avsted til Lillis Verden der jeg skulle bli ordna for dagen. Håret var vasket og føna dagen før og det skulle bli så deilig å være her fram til vielsen. Med meg var min kjære forlover, Hege som også skulle bli ordna til den store dagen. Vi var på Lillis Verden på utdrikningslaget mitt og ble så fornøyd, spesielt med sminka og derfor valgte vi dette stedet en gang til. Tiden gikk riktignok utrolig fort og nervene mine gikk opp og ned i bølgedaler. Ca ti minutter før vi ble henta sto jeg og googla hvilken side jeg skulle gå på i kirken, så dere kan selv tenke dere. Mye man kan bli usikker på i siste øyeblikk og mye unødvendig panikk, men sånt hører vel litt med.

Ordning av hår, sminke, champis, neglakk og en matbit om hverandre gjorde at tiden fløy avgårde, men som vi koste oss!! 

In the middle of the transformation.. 🙂


Viktig å roe nerva litt..;)

Og da sjåføren kom og henta oss 20 minutter før vielsen så vi sånn her ut.. Utrolig fornøyd med både hår og sminke. 
Kl. 13 var det vielse i selveste Domkirken og det skal dere få lese om i et eget innlegg ♥


På det siste bildet er vi rett utafor kirken. Herregud, for en dag dett var! ♥ Jeg jobber med bildene fra bryllupet om dagen, og det vil bli flere innlegg framover!! Stay tuned 🙂

Jeg blir kjempeglad for tilbakemeldinger!! Hva synes dere om stylingen?

#bryllup #wedding #makeover #sminke #hår #styling #brudestyling #brudekjole #hytta #føretter #lykke #sommer #jenter


LES OGSÅ: «MUST HAVES» DENNE SENSOMMEREN! Følg meg på Facebook HER og Instagram HER

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]