BLOGGERS MONTH OFF!

Hei dere ♥

For en sløv blogger jeg er! Det siste innlegget mitt ble postet 30. august og siden da har jeg hatt utrolig lite overskudd til å blogge. Jeg har flere planlagte innlegg på gang, men har ikke hatt tid eller ork til å ordne med det! Det har rett og slett skjedd for mye annet. Mange ganger skulle jeg ønske at bloggen var jobben min, at det var det eneste jeg hadde å tenke på fordi jeg synes jo det er utrolig gøy å blogge og merker at jeg savner det når jeg ikke gjør det. Men sånn er det ikke. Jeg har en 100% stilling som lærer og det krever en del, spesielt i oppstarten. Jeg vil gjøre en så god jobb som mulig, og det må derfor bli min første prioritet! 🙂 Bloggen er en hobby og noe jeg gjør fordi jeg liker det, så egentlig har jeg ikke følt at det har vært noe problem å kombinere. Men noen ganger kan det være andre ting som krever min tid litt ekstra. Både på jobb og privat.

Den siste tiden har vært en sånn tid.. ting begynner endelig å falle litt på plass for meg og mannen med tanke på hans papirer og framtid her i Norge sammen med meg. Det er utrolig deilig og sånn sett bare positivt. Selv om det er litt å ordne med! Jeg kan fortelle mer om det senere. 

Min agenda for dette innlegget var egentlig bare å si at jeg har valgt å ta en liten ferie. En måned OFF blogging, og så kommer jeg sterkere tilbake når September blir til Oktober. Uansett så er det veldig hyggelig å se at folk er innom her selv om det ikke skjer noe som helst her! Settes pris på!! 🙂

Vi snakkes mer snart folkens! 

«bloggferieklem» fra meg 😀

leather jackets

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]