NYE BRYN FRA PURE JOY!

INNLEGGET BLE OPPRINNELIG POSTET 30.05.15

Hei alle sammen ♥

Nå har jeg endelig fått orden på bryna mine! Takket være Nina på Pure Joy i Fredrikstad. Nå hadde jeg jo «spart» et par uker, men jaggu trengtes en opprydning. Jeg er ikke god på å ordne bryna mine selv, så er utrolig takknemlig for jobben Nina gjorde! Dette er første steg mot fine bryn til bryllupet. Neste time er 4 dager før jeg gifter meg, så da blir de helt perfekte til den store dagen! Pure Joy ligger over Japan Photo i Fredrikstad og har mange fine behandlinger. 

Her ser dere resultatet. Jeg ble veldig fornøyd! Og modern sa faktisk at ho aldri hadde sett bryna mine så fine før, så det er jo et godt tegn! 🙂 


Før og etter behandlingen..


De selger også flott mineralsminke som jeg snart skal prøve ut! Det siste bildet er tat rett etter behandlingen, derfor jeg er så rød 😉

Før, under og etter behandlingen.. ♥


Her har du meg sammen med vakre Nina som fixa bryna! ♥


Sminke fra Barefaced Beauty..


Velværeprodukter fra salongen..


Fornøyd med «nye» bryn! 🙂

Behandlingen er delvis sponset.

Hva synes du om behandlingen? Ordner du dine selv eller på salong?

Pure Joy tilbyr også mange andre type behandlinger og selger også diverse produkter. Du kan se alt ved å klikke inn på hjemmesiden HER, eller facebooksiden HER. Vil du gå rett til nettbutikken kan du klikke HER.

Jeg ble veldig fornøyd og kommer ikke til å nøle med å besøke salongen ved flere anledninger!! =)

#purejoy #sminke #bryn #øyenbryn #styling #napping #voksing #salong #beauty #skjønnhet #velvære 


 

LES OGSÅ: «MUST HAVES» DENNE SENSOMMEREN!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]