BABYSHOWER FOR SUPERMAMMAEN!

Hei dere ♥

Jeg holdt ikke det jeg lovte. Jeg skulle ha postet dette innlegget i går, men det kommer ikke før nå! Det har vært noe galt med siden her jeg skriver innlegg, så jeg får beklage og skylde på det. Det er iallefall litt av grunnen til at det kommer senere enn planlagt.. 🙂

På onsdag var jeg på Babyshower for vakre Rebekka. Ho er ei venninne som jeg har hatt så og si hele livet, dvs. vi ble kjent i barnehagen og jeg må si at det er ganske stort at ho nå skal bli mamma. Om under 3 uker! Hjelpes!! Jeg kaller ho supermammaen for jeg er sikker på at det er akkurat det ho kommer til det. Ei dame som er så flink og engasjert i barn skal du lete lenge etter. Ho har vokst opp med å passe barn, jobber i barnehage og har rett og slett det man kaller «barnetekket». 

Det var så koselig å samles sammen med jentene og feire denne store begivenheten sammen. På en deilig, varm sommerdag møttes vi i leiligheten til ei felles venninne. Rebekka trodde ho skulle på middag og slappe av med ho, men da ho satt i sofaen og ante fred og ingen fare, vælvet det inn 12 damer og 3 babiser!! Kaker, godis, brus, gaver og noen morsomme leker gjorde kvelden helt perfekt!! Nå er det bare å vente på at den lille gutten skal komme! Jeg er så spent! 


En kjempefin dag ♥

Noen flere som digger babyshower? 


 

#baby #babyshower #jenter #gravid #kos #jentekveld 

LES OGSÅ: «MUST HAVES» DENNE SENSOMMEREN! FølG meg på Facebook HER og Instagram HER

SheIn -Your Online Fashion Black&White Dress

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]