HVERDAGEN SLO MEG I TRYNET!

Hei dere ♥

Tilbake til jobb og hverdag. Jeg vet rett og slett ikke hvor de siste par ukene har blitt av, men ser jeg på bloggen så har jeg i hvertfall ikke surra dem bort her. For en drøy uke siden startet jeg på jobb igjen og siden da har det gått slag i slag. Planlegging, oppstart med 1. klasse og mine første spansktimer med 10. klasse. Alt har vært utrolig spennende, men etter nesten to måneder med ferie, så føler jeg virkelig at hverdagen har slått meg. Selv om jeg er veldig sliten om dagen, så trives jeg utrolig godt i min nye tilværelse. Å være 1.klasselærer er kjempegøy. Tenk så mange år disse små barna skal gå på skole og så skal jeg få være med å gi de akkurat den starten de trenger. Veldig fascinerende og litt skremmende.. Men jeg skal gjøre mitt beste!

Må bare få sagt at det er utrolig deilig at sommeren endelig har kommet. Det har vært noen deilige dager her i Fredrikstad og jeg håper det kommer til å fortsette i lang tid framover. Det synes jeg virkelig vi fortjener. Kjolene og de korte shortsene har jo nesten ikke blitt brukt i sommer. På lørdag var jeg med lillebror til Bø fordi han skal bo der i 3 år og studere. Litt rart å sende av gårde «lille gutten», men tror han kommer til å få det veldig bra det. Tenk at halve byen består av studenter. Det må jo bare bli godt studentmiljø av det. Gleder meg til å besøke han etterhvert. Og hvis noen trenger restauranttips i bø, kan jeg anbefale «den gode nabo». Der kan man sitte ute og det var veldig koselig! Mulig det er den eneste restauranten der også. hehe. I tillegg til alle fast food sjappene.

I går var jeg på babyshower for Rebekka som skal føde om 2,5 uker. Som tiden flyr. Jeg har tatt mange bilder, som jeg tenkte å dele i et eget innlegg. Satser på at jeg er klar for å dele litt innlegg på bloggen igjen nå. Vært utrolig dårlig på den siste uka. Men det kommer 🙂 Jeg har masse på hjertet og mye jeg vil dele med dere!!

Nå er klokka over ti, så da må jeg begynne å tenke på å legge meg. Mye tidligere enn jeg pleier, men det tar visst litt tid å komme inn i rytmen, så jeg må bare være litt streng med meg selv! =)

Håper alle har hatt en fin uke med enten skole eller jobb. Bilder fra babyshower kommer i morgen!! Lover..;)

Hvordan har starten på ditt nye skoleår/jobbår vært?


 

#blogg #hverdag #comeback #skole #skolestart #jobb #planer #babyshower #bilde #personlig

LES OGSÅ: «MUST HAVES» DENNE SENSOMMEREN. Følg meg på Facebook HER og Instagram HER

SheIn -Your Online Fashion Black&White Dress

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]