SMOOTHIE: GRØNN FLØYELSDRØM!

Hei fininger! ♥

Denne dagen har starta så bra! Jeg har trena beina og når jeg kom jeg fant jeg ut at jeg skulle prøve meg på en smoothie. En deilig, grønn, sunn smoothie. Jeg hadde alle ingrediensene jeg ville bruke, så da var det bare å sette i gang. Følte denne ga meg akkurat det jeg trengte rett etter trening og den er superenkel å lage! Følg med!!

Dette trenger du:

 • Ananas (jeg brukte frossen). Jeg brukte litt mindre enn det dere ser på bildet.
 • 1/2 avokado
 • Saften av 1 lime
 • Spinat. Brukte så mye som dere ser på bildet. Vet ikke om det er nødvendig, men jeg tok av stilken.
 • Litt melk til å spe opp med. Jo mer melk du tar, jo tynnere blir smoothien. Prøv deg fram. Tåler du ikke melk, kan du bruke ren juice!

Slik gjør du:

 • Legg de frosne ananasbitene i blenderen. Bruker du fersk ananas, bør du tilsette 2-3 isbiter også.
 • Kutt og putt i avokadoen.
 • Press ut saften av 1 lime. Her bruker jeg en kniv som jeg snurrer den halve limen på. 
 • Kutt av stilken på spinaten og ha i denne også.
 • Tilsett melk etter ønske.

Vips!! Der har du en fantastisk digg og sunn smoothie ferdig til å nytes! Pynt gjerne med en lime slik jeg har gjort. «Sola» er lagd av mannen og gjør seg til alle slags drinker!

♥ Sunn – grønn – frisk – deilig ♥

Denne smootien er inspirert av en grønn smoothie jeg så de hadde på Greenhouse her om dagen med samme navn! Jeg prøvde den ikke der, men den hadde en del av de samme ingrediensene. Smoothien funker som mellommåltid, etter trening eller når du bare har lyst til å tilføre kroppen din noe godt!

Fikk du lyst til å prøve denne smoothien?

Håper dere har hatt en fin dag og at dere likte oppskriften!! ♥

#smoothie #grønn #powersmoothie #oppskrift #matogdrikke #drikke #drink #forfriskende #sunn 


 Del gjerne innlegget og les også : MUST HAVES DENNE SENSOMMEREN.  Følg meg på Facebook HER og Instagram HER

SheIn -Your Online Fashion Black&White Dress

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 • [instagram-feed]