EN ØKOLOGISK TOUR PÅ GREENHOUSE!!

Hei dere ♥

Krampeaktig før ferien tar slutt prøver jeg å nyte hvert minutt og finne på alt jeg vil gjøre før jeg starter opp på jobb igjen på onsdag. Til tross for den tilsynelatende lange ferien jeg har hatt, synes jeg den har gått uforskammet fort. I dag har jeg faktisk tatt fram noen fagbøker og begynt å forberede meg mentalt på at nå er det ikke lenge igjen til hverdagen starter. Og det er jo så deilig å være litt forberedt, så man ikke får et slag i trynet når man kommer på jobb. Jeg skal jo faktisk ha 1.klasse i år, noe som er utrolig spennende, men jeg tror jeg vinner mye på å få en god start. Så jeg har planer om å gi både meg og elevene den beste starten på skoleåret!! Jaja, nok om det for nå. Som jeg skrev så må jeg prøve å få det siste ut av dagene jeg har fri nå og på fredag traff jeg ei venninne jeg ikke har sett på lenge. Vi skulle egentlig ta en kaffe sammen, men det endte selvfølgelig opp med lunsj. Og denne gangen havnet jeg på et nytt sted i byen, nemlig GREENHOUSE!. Den ligger midt i gågata i Fredrikstad og alt de selger er økologisk. Møblene ser ut til å være hentet fra bruktmarkeder og stedet er rett og slett ganske koselig!

Flaks at jeg hadde med meg speilrefleksen i veska, for dette var jo det perfekte sted for å knipse noen bilder!


Synes det er så koselig at stilen er litt sånn shabby og tilfeldig! 

Vi bestilte oss hver vår Lassi, som er en slags smoothie, men den inneholder også melk. Her sitter vi med Lassien og venter på maten. 🙂


Nammm… Denne inneholder: Mango, banan, ananas, melk, yoghurt, sirup og kanel!!

Til å spise bestilte jeg en sandwich med spekeskinke og brie. Den kom med grovt brød og masse grønnsaker! Sunn, stor og veldig god!! Vi måtte vente ganske lenge på maten, så det var noe som trakk litt ned i forhold til helhetsinntrykket av stedet, men når maten kom, så var det absolutt verdt ventinga. Men kanskje ikke et sted å gå om man har dårlig tid. Evt. kan det sikkert være lurt å spørre om hvor lang tid det tar. Her ligger det ihvertfall et forbedringspotensiale! 🙂


Delikat og nydelig..


Her er litt av stedet sett fra innsiden også!


Etterhvert fikk vi en smaksprøve på en av smoothiene. Denne heter Sjokoladedrøm og var en sjokoladedrøm. Tro det eller ei, men den var faktisk sunn også!

Greenhouse er på en måte både en café og en butikk i ett. I tillegg til det du kan kjøpe på caféen, så har de mange økologiske varer du kan kjøpe med deg. Jeg skal ikke skryte på meg og ha vært super opptatt av det økologiske tidligere, men må si at det var mange av varene her som fristet. Kanskje jeg skulle begynne å bli litt mer bevisst. Det er kanksje ikke så dumt..:) Har jo tross alt begynt å spise litt mere rene matvarer i det siste. Tenker at for kropp og sjel så er det bra å ikke tilsette for mye stoffer som jeg ikke vet hva er. En sunn livsstil er det jeg vil ha, uten å bli helt hysterisk på det!

Om du bor i Fredrikstad eller bare er innom så anbefaler jeg absolutt et besøk på dette stedet. Litt hyggelig at sånne steder kan gå bra også synes jeg! Så jeg håper Greenhouse er å se i gågata i lange tider framover! ♥ Dere finner facebooksiden deres HER (ikke sponset).

Er du opptatt av å spise økologisk? 

#økologisk #mat #greenhouse #fredrikstad #kosthold #sunn #café #livsstil #godevaner


 

LES OGSÅ: ROSA POWERSMOOTIE  OG   MUST HAVES DENNE SENSOMMEREN!  Følg meg på Facebook HER og Instagram HER

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]