«MUST HAVES» DENNE SENSOMMEREN!

Hei folkens ♥

Det er så mye klær å få tak i på nettet. Fantastiske fine klær. Nå har jeg tittet site opp og side ned og plukket ut noen av mine favoritter. SheIn.com har utrolig mye fint til en veldig gunstig penge. Blir helt overveldet når jeg titter igjennom klærne og kunne tenkt meg å fylle opp garderoben med mange godbiter. Er det bare meg som får litt ekstra shoppelyst på sensommeren? Deler noe av det jeg fant, men anbefaler absolutt å ta en titt rundt inne på siden, for det er veldig mye fint! Og fri frakt når du bestiller for over 30$. 

Liker du noen av disse?

Jeg har blitt helt forelska i disse tre plaggene. Perfekt til sensommeren!

Innlegg i samarbeid med SheIn.com

Klikk HER for å se PRIS og INFO! 


Klikk HER for å se PRIS og INFO!

Klikk HER for å se PRIS og INFO!


Klikk HER for å se PRIS og INFO! På varme dager, eller med en strømpebukse under! Perfekt 🙂


Klikk HER for å se PRIS og INFO! Denim, denim, denim – got to love it!


Klikk HER for å se PRIS og INFO! Denne kåpa vil jeg ha i høst! Sjekk så stilig!!


Klikk HER for å se PRIS og INFO! Kosebukse er aldri feil, og denne ser superdigg ut!

Hva er din favoritt? Legg gjerne ved link på et annet plagg du falt for også!

#klær #mote #fashion #shein #samarbeid #kjole #bukse #shorts #shopping #kåpe #denim 


LES OGSÅ: MY FAVORITE DENIM JACKET! Følg meg på Facebook HER og Instagram HER

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]